Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aspen Romania:Este foarte important ca in aceasta perioada de criza sa nu uitam de valorile noastre democratice

Adevărul Adevărul,
Aspen Romania:Este foarte important ca in aceasta perioada de criza sa nu uitam de valorile noastre democratice

Institutul Aspen Romania a transmis miercuri o scrisoare deschisa in care transmite, in contextul crizei de coronavirus, ca numai prin revenirea la angajamentele si principiile esentiale societatea si tara noastra vor iesi din aceasta criza mai puternice, mai sanatoase si mai increzatoare. continuă pe Adevărul

Institutul Aspen Romania: Fii puternica, Romania ne aflam intr-o situatie dificila si doar impreuna o putem depasi!

Membrii Institutului Aspen Romania au transmis o scrisoare deschisa prin care au lansat un apel la reintoarcerea la angajamentele si principiile esentiale prin care tara noastra poate iesit din aceasta criza.

Stefan Banica Jr, secretul despre care nu a vrut sa afle nimeni. Ce a facut cu banii in aceasta perioada

S-a aflat secretul lui Stefan Banica Jr. ! Ce a facut cunoscutul jurat de la Next Star cu banii in aceasta perioada? Cantaretul nu a vrut ca nimeni sa ia asta la cunostinta. Ce a facut Stefan Banica Jr. cu banii in aceasta perioada? Romania a avut pe cine sa se bazeze in vremea aceasta tulbure.

UNTRR: Tarifele transportului rutier de marfuri nu au crescut in aceasta perioada. Solicitam oprirea dezinformarii, iar producatorii de alimente sa nu puna in spatele transportatorilor cresterile de pret la raft

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a atras atentia, duminica, ca tarifele din sectorul transportului rutier de marfuri nu a crescut in aceasta perioada, si a acuzat de.

Meteorologi: vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cand scapam de frig

O informare meteorologica de vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a fost emisa in aceasta dimineata, valabila pana vineri, ora 10.

Ce face Mirela Vaida in aceasta perioada. Prezentatoarea Acces Direct a impartasit asta cu fanii

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, nu duce lipsa de activitati in aceste zile in care, din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii nu au voie sa isi paraseasca locuintele fara motive intemeiate. Iata ce face vedeta pe timp de izolare. Ce face Mirela Vaida in perioada aceasta Pentru a uita de .

Citu: Economia Romaniei va avea o alta structura dupa aceasta perioada

Play Economia Romaniei va avea o alta structura dupa ce trece aceasta perioada, una poate mai sanat.

FTSE confirma ca Romania este pe cale sa fie inclusa in indicii FTSE de Piete Emergente

FTSE Russell confirma ca Romania este pe cale sa fie inclusa in indicii FTSE de piete emergente in cadrul revizuirii din septembrie 2020. Verificarea eligibilitatii pentru includerea in indici se va realiza in cadrul revizuirii anuale FTSE Global All.

Rafila: Cum s-a transmis virusul in Romania. Este utila sau nu masca si ce fel de model trebuie sa purtam

Alexandru Rafila a facut noi declaratii despre cum s-a transmis virusul la noi. Ce spune cunoscutul medic despre utiliatatea mastii de protectie? Este sau nu folositoare si pentru cine? Rafila: Cum s-a transmis COVID-19 in Romania? Alexandru Rafila a raspuns intrebarilor romanilor. Aflat in transmisiune directa la Digi 24, cunoscutul medic a sustinut ca temutul .

Iohannis transmite ca este absolut necesar ca toata lumea sa respecte legea, in aceasta perioada

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca masurile luate de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus sunt pentru protectia oamenilor, iar majoritatea romanilor au inteles ca legile se respecta si aceasta situatie de stare de urgenta este una foarte serioasa.

FTSE RUSSELL: Romania este pe cale sa fie inclusa in indicii FTSE de Piete Emergente, in septembrie

Agentia de rating FTSE Russell confirma reclasificarea tarii noastre ca piata emergenta in luna septembrie a acestui an, iar pentru a fi inclusa si in indici, este esential ca Banca Transilvania TLV) si Nuclearelectrica SNN) sa indeplineasca in continuare criteriile de lichiditate, in urmatoarele trei luni, se arata in comunicatul de astazi a Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )