Libnet.ro
UNICEF

16:31

CORONAVIRUS. Spitalul Judetean din Suceava, militarizat. Nelu Tataru: Vor fi testati cei din linia intai. in acest moment sunt internate 324 de persoane (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Spitalul Judetean din Suceava, militarizat. Nelu Tataru: Vor fi testati cei din linia intai. in acest moment sunt internate 324 de persoane (VIDEO)

Minisistrul Sanatatii, Nelu Tataru, a mers, joi, al Suceava, focarul de coronavirus al Romaniei. Dupa demisia noii conduceri, de miercuri seara, situatia din zona risca sa scape de sub control. Astfel ca,. continuă pe B1

Spitalul Judetean din Suceava, militarizat

Conducerea Spitalului Judetean Suceava a fost preluata de o echipa de medici militari, care a mers joi la Suceava. De altfel, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca unitatea medicala va fi militarizata.

Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Spitalul Judetean din Suceava va primi, incepand de astazi, un ventilator de suport respirator, patru injectomate si echipamente de protectie constand in manusi chirurgicale, masti de protectie, viziere, combinezoane de protectie, bonete, botosi si 375 de kilograme de dezinfectanti de nivel inalt pentru suprafeteinstrumentar medical si aeromicroflora - donatie din partea Organizatiei Salvati Copiii.

CORONAVIRUS. Femeile insarcinate din Suceava nu mai au maternitate in oras, iar in alte spitale din regiune nu sunt locuri Medicii le-au sfatuit sa nasca acasa

In plina pandemie de coronavirus, situatia de la Suceava afecteaza grav si femeile insarcinate. Pentru ca Spitalul Judetean a fost transformat in centru de ingrijire a pacientilor testati pozitiv cu.

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19, managerul a fost suspendat

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19. Managerul interimar a fost suspendat.

Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat: Este oportun si necesar sa se introduca proceduri militare

Autoritatile au decis ca Spitalul Judetean de Urgenta Suceava sa fie militarizat pentru ca situatia focarului de coronavirus sa poata fi tinuta sub control. Anuntul a fost facut, astazi, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei videoconferinte cu premierul Ludovic Orban.

Ordonanta militara nr 6. Ministrul Nelu Tataru: Am solicitat ca orice deces sa fie testat Vom ajunge la o capacitate de prelucrare de 2.500 de teste pe zi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat luni seara, la Digi 24, ca numarul mare de morti raportate vine de la faptul ca au aprobat teste si pentru persoanele decedate si astfel s-a ajuns la cazurile anuntate azi. La Suceava au fost mai multi pacienti zero, au fost mai multi oameni care au venit din strainatate, au fost si multe cadre medicale nepragatite, a fost un cumul de erori epidemiologice, spune ministrul. Vorbin despre stocurile de echipamente de protectie, Tataru a evitat sa spuna care este necesarul la ora actuala, dar a cerut responsabilitate in privinta distribuirii materialelor primite. Secretarul de stat Moldovan, despre cei 13 morti de la Suceava: Au decedat in ultimele zile, dar nu erau rezultate.

Procurorii din Suceava: Exista indicii ca decesele de la Spitalul Judetean sunt legate de activitatea ilicita a unor functionari publici din sistemul medical

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a anuntat ca a extins ancheta penala in cazul deceselor inregistrate la Spitalul Judetean Suceava, deoarece exista indicii ca acestea sunt legate de activitatea.

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, iar in alte spitale din regiune de multe ori sunt refuzate pe motivul lipsei de locuri Medicii le-au sfatuit sa nasca acasa

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, dupa ce Spitalul Judetean a fost transformat in centru pentru ingrijirea bolnavilor de COVID 19, iar femeile care trebuie sa nasca in acesta perioada sunt indrumate fie sa nasca acasa, fie la alte spitale din regiune, unde de multe ori nu sunt primite pe motivul lipsei de locuri, a declarat pentru HotNews. ro Irina Popescu, vicepresedinta Asociatiei Asociatiei Moaselor Independente din Romania.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )