Libnet.ro
UNICEF

14:45

CRIZA CORONAVIRUS Amenzi majorate, de astazi, pentru nerespectarea ordonantelor militare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRIZA CORONAVIRUS Amenzi majorate, de astazi, pentru nerespectarea ordonantelor militare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri, ca autoritatile vor continua sanctionarea persoanelor care nu respecta restrictiile impuse prin cele sase ordonante militare emise pana acum. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi intre 2.000 si 20.000 de lei pentru nerespectarea ordonantelor militare. De cand se aplica

Amenzile pentru nerespectarea masurilor impuse de autoritatile romane in contextual epidemiei de coronavirus au fost majorate printr-un act normativ care aduce modificari la OUG nr. 1 din 1999 si care vine in.

Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta regimul starii de urgenta. Romanii risca sanctiuni de 20.000 de lei

Ordonanta de urgenta privind majorarea amenzilor pentru nerespectarea regimului starii de asediu si starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

Mitrea: Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a declarat recent ca Romania are nevoie de suportul european in criza coronavirus.

Amenzi marite substantial, se poate ajunge si la confiscarea bunurilor. Anuntul Politiei: Sanctiunile intra in vigoare din aceasta noapte

Incepand din aceasta noapte, sanctiunile contraventionale prevazute in ordonantele militare si actele normative conexe, pentru nerespectarea regimului starii de asediu si regimului starii de urgenta, sunt semnificativ majorate.

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru incalcarea Ordonantelor Militare

Ministerul Afacerilor Interne a propus majorarea semnificativa a amenzilor, de la un minim de 100de lei la 2. 000 de lei, pentru persoanele ce se deplaseaza in afara locuintei fara unul dintre motivele permise, in contextul in care Romania a ajuns la 2. 000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus.

GCS: 990 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea masurilor de izolare carantina, in ultimele 24 de ore

In Romania, pana acum, au fost confirmate 69 de decese si 2. 245 de cazuri pozitive de coronavirus.

Coronavirus: Amenzi mai mari, incepand de joi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare

Romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului, vor plati amenzi mai mari incepand de joi. Sanctiunile vor ajunge pana la 20. 000 de lei.

PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin de pana acum pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. Pachetul mai are nevoie de aprobarea Consiliului pentru a intra in vigoare.

O noua initiativa UE: 100 de miliarde de euro pentru mentinerea locurilor de munca si sprijinirea intreprinderilor in criza coronavirus

Comisia Europeana propune instituirea unui instrument de solidaritate in valoare de 100 de miliarde euro, denumit SURE, care ii va ajuta pe lucratori sa isi pastreze veniturile si va sprijini intreprinderile pentru ca acestea sa se mentina pe linia de plutire. Comisia propune, de asemenea, redirectionarea tuturor fondurilor structurale disponibile catre raspunsul la coronavirus. u.

Specialistii atrag atentia consumatorilor asupra produselor contrafacute si de contrabanda: 4 domenii principale ale criminalitatii in criza coronavirus

In contextul pandemiei de coronavirus, Asociatia ACTIV atrage atentia tuturor consumatorilor asupra pericolelor la care se expun daca achizitioneaza si consuma produse contrafacute sau provenite din surse ilicite. Infractorii s-au grabit sa profite si sa exploateze aceasta criza adaptandu-si modul de operare sau implicandu-se in noi activitati criminale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )