Libnet.ro
UNICEF

23:45

Iohannis cere mai multi bani pentru medici: Bonus de 500 de euro pentru personalul medical care lucreaza cu pacienti cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Iohannis cere mai multi bani pentru medici: Bonus de 500 de euro pentru personalul medical care lucreaza cu pacienti cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a da un bonus de 500 de euro personalului medical care lucreaza cu pacienti cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Sedinta a presedintelui Iohannis cu premierul si cu mai multi ministri, de la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, de la ora 12. 30, o sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea crizei coronavirus cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi membri ai Guvernului.

WTA promite mai multi bani la reluarea competitiei

Circuitul mondial feminin de tenis este suspendat pana la inceputul lunii iunie, iar WTA se gandeste la compensatii financiare pentru jucatoare la reluarea turneelor.

CORONAVIRUS. Un spital din Munchen a fost inchis, dupa ce mai multi pacienti si medici au fost confirmati pozitiv cu COVID-19

Coronavirusul castiga teren in Munchen, Germania. Mai multi pacienti si medici de la Spitalul Helios au fost depistati pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care unitatea medicala a fost inchisa pentru.

IOHANNIS, MESAJ PENTRU MEDICI: Avem incredere in voi si vom face tot ce e necesar pentru a va asigura materialele de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, incurajari pentru intreg personalul medical, afirmand ca va fi facut tot ce este necesar pentru a asigura materialele de protectie cerute.

Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala

Aproape un milion de persoane din Marea Britanie au solicitat sprijinul Statului acel universal credit), de cand Boris Johnson a cerut oamenilor sa ramana acasa acum doua saptamani, ceea ce arata cresterea rapida a somajului provocata de coronavirus, scrie Financial Times. Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala.

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: Vor veni zile si mai grele, dar avem incredere in voi si facem tot posibilul pentru a va asigura materialele de protectie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, marti, un mesaj incurajator pentru cadrele medicale. Seful statului a transmis ca autoritatile fac tot ce este posibil pentru a asigura medicilor si asistentelor.

Presedintele Iohannis va avea luni o sedinta de evaluare cu premierul si mai multi ministri pe tema COVID-19

Presedintele Klasu Iohannis i-a convocat luni la Cotrocenit pe premierul Ludovic Orban si pe ministrii Finantelor, Economiei, Apararii, Fondurilor Europene si pe cel al Transporturilor intr-o sedinta de evaluare a masurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.

Iohannis cere o videoconferinta de urgenta cu ministrul Sanatatii si prefectul din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut realizarea unei videoconferinte de la la ora ora 16. 00, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan, si alti lideri locali.

IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS Industria textila cere Guvernului materie prima pentru a incepe productia de echipamente medicale

Liviu Rogojinaru, Ministerul Economiei: Odata ce avem materia prima, capacitatea de productie din tara ne va permite sa exportam echipamente medicale de protectie si in alte tari * Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii doreste sa vina in sprijinul Guvernului Romaniei si sa produca toate tipurile de echipamente de productie de care este nevoie Lipsa materialelor sanitare cu care se confrunta sistemul medical din tara noastra in fata pandemiei de coronavirus a trezit interesul mai multor producatori autohtoni care vad in aceasta situatie si o solutie de a supravietui in criza economica care isi anunta prezenta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )