Libnet.ro
UNICEF

16:31

Ludovic Orban: Alegerile locale in 28 iunie, din ce in ce mai putin probabile

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Alegerile locale in 28 iunie, din ce in ce mai putin probabile

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la Digi 24, ca cel mai probabil alegerile locale nu vor avea loc in 28 iunie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

Orban: Alegerile locale nu mai pot avea loc la 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, ca din cauza restrictiilor impuse de criza coronaviru.

Orban: Este din ce in ce mai putin probabil ca alegerile locale sa aiba loc in 28 iunie. Va trebui sa emitem un act normativ pentru a prelungi mandatele autoritatilor locale

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este din ce in ce mai putin probabil ca alegerile locale sa aiba loc in 28 iunie, avand in vedere situatia generata de coronavirus, care a impus restrictii de circulatie si interzicerea adunarilor publice. Orban afirma ca trebuie emis un act normativ pentru a prelungi mandatele autoritatilor locale alese.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu Ludovic Orban, Nelu Tataru si prefectul de Suceava, la solicitarea presedintelui

La solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, joi, de la ora 16:00, va avea loc o videoconferinta cu premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, si reprezentanti ai institutiilor locale cu privire la situatia epidemiologica de la Suceava.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

Ludovic Orban, despre medicii care demisioneaza: Este usor sa spui sa nu mai practice medicina, dar Romania si asa duce lipsa de cadre medicale

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la demisiile medicilor din Romania, ca s-a facut propunerea interzicerii dreptului de practica, din zona politica, dar si din afara ei. Orban spune ca nu are o parere clar conturata despre acest lucru si ca se mai discuta cu reprezentantii Ministerului Sanatatii. Premierul afirma ca se vor lua masuri mai dure, gandindu-se la o perioada mai lunga de preaviz.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

Ludovic Orban, catre romanii care vor dori sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban transmite romanilor care vor sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase.

Ludovic Orban a anuntat semnarea contractului pentru constructia Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul, prin Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii, a reusit semnarea contractului de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj, o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro.

Ludovic Orban: S-a semnat contractul pentru construirea Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in deschiderea sedintei de Guvern, ca a fost semnat contractul pentru finantarea constructiei Spitalului Regional Cluj.

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar: vechea conducere a spitalului.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )