Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban: M-am ferit sa vorbesc ca un om politic in timpul pandemiei de coronavirus. Romanii asteapta de la autoritati solutii la probleme multiple (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: M-am ferit sa vorbesc ca un om politic in timpul pandemiei de coronavirus. Romanii asteapta de la autoritati solutii la probleme multiple (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca, de la debutul pandemiei de coronavirus, s-a ferit cat a putut sa vorbeasca precum un om politic si ca a evitat sa aiba confruntari de natura. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Unele cluburi ar trebui inchise

Premierul Ludovic Orban atrage atentia ca unele cluburi ar trebui inchise pentru ca nu respecta regulile impuse de autoritati in timpul pandemiei de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Unele cluburi ar trebui inchise

Premierul Ludovic Orban atrage atentia ca unele cluburi ar trebui inchise pentru ca nu respecta regulile impuse de autoritati in timpul pandemiei de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Institutiile implicate in combaterea pandemiei trebuie sa amplifice actiunile de control

Premierul Ludovic Orban le-a cerut prefectilor si sefilor de institutii cu atributii in combaterea pandemiei de COVID-19 sa amplifice la limita maxima posibila controalele.

Ludovic Orban, despre deciziile CCR: Guvernul a fost lasat fara instrumente fundamentale in lupta cu criza COVID-19, pe perioada pandemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul a fost lasat de trei ori fara instrumente fundamentale de a ne lupta contra epidemiei de coronavirus, pe perioada crizei COVID-19. in direct pe B1 TV, duminica.

Traian Basescu, mesaj pentru Ludovic Orban: Nu mai sta inutil la mana PSD-ului. Daca nu, hasta la vista baby!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis, duminica seara, premierului Ludovic Orban ca are toate instrumentele legale sa ia masuri concrete impotriva pandemiei, facand referire la documente internationale. Nu mai sta inutil la mana PSD-ului, care nu face decat un joc de extindere a pandemiei, i-a transmis Basescu. Daca nu, hasta la vista baby, a conchis Basescu.

Ludovic Orban, despre protestul fara masti anuntat in Bucuresti: Ministerul de Interne este pregatit

Premierul Ludovic Orban a reactionat, astazi, la protestul fara masti anuntat pentru duminica, 12 iulie 2020, in Bucuresti. Sute de oameni au anuntat ca vor protesta impotriva purtarii mastii si a restrictiilor impuse de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Fac un apel catre romani sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a facut un nou apel catre romani sa respecte regulile privind protectia sanitara, adaugand ca Romania se afla intr-un moment in care numarul de infectari cu COVID 19 trebuie sa ne ingrijoreze.

Ludovic Orban, noi decizii. Ce se intampla acum la terasele de fite si in restaurante

Premierul Ludovic Orban a cerut, sambata, controale in restaurante, supermarketuri si piete. Avem informatii ca sunt restaurante care, de fapt, au deschis, a spus Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Problemele ROMATSA nu se rezolva cu pare nejustificate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Tulcea, ca problemele din ROMATSA nu se rezolva prin parele nejustificate ale liderilor de sindicat.

LUDOVIC ORBAN: Vom transmite un semnal ca centrele acreditate sa efectueze testul COVID pentru cei care au sejururi in Grecia

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sambata, in cadrul conferintei cu prefectii si cu structurile implicate in lupta anti-COVID, va transmite un semnal ca toate centrele acreditate sa faca teste COVID pentru cei care au sejururi planificate in Grecia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )