Libnet.ro
UNICEF

17:46

Orban: Este din ce in ce mai putin probabil ca alegerile locale sa aiba loc in 28 iunie. Va trebui sa emitem un act normativ pentru a prelungi mandatele autoritatilor locale

Adevărul Adevărul,
Orban: Este din ce in ce mai putin probabil ca alegerile locale sa aiba loc in 28 iunie. Va trebui sa emitem un act normativ pentru a prelungi mandatele autoritatilor locale

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este din ce in ce mai putin probabil ca alegerile locale sa aiba loc in 28 iunie, avand in vedere situatia generata de coronavirus, care a impus restrictii de circulatie si interzicerea adunarilor publice. Orban afirma ca trebuie emis un act normativ pentru a prelungi mandatele autoritatilor locale alese. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Alegerile locale in 28 iunie, din ce in ce mai putin probabile

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la Digi 24, ca cel mai probabil alegerile locale nu vor avea loc in 28 iunie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus.

AGENTIILE DE PRESA: Este putin probabil ca scolile publice din California sa fie redeschise in acest an

Este putin probabil ca scolile publice din statul american California sa fie redeschise in acest an academic, din cauza pandemiei de coronavirus, a declarat miercuri inspectorul pentru invatamant public Tony Thurmond, informeaza dpa.

AEP: Asta e ultima saptamana in care se mai pot amana alegerile locale

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP) Constantin Mituletu-Buica a avertizat miercuri ca aceasta este ultima saptamana in care se mai poate lua decizia de amanare a alegerilor locale, intrucat de saptamana viitoare AEP este obligata prin lege sa dea drmul procedurilor dr organizare a scrutinului.

Orban: Alegerile locale nu mai pot avea loc la 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a explicat, joi seara, ca din cauza restrictiilor impuse de criza coronaviru.

Solicitarea AEP cu privire la alegerile locale a fost aprobata

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, miercuri, solicitarea Autoritatii Electorale Permanente AEP) cu privire la stabilirea datei alegerilor locale, iar documentul a fost inaintat grupurilor parlamentare pentru a propune amendamente, presedintele AEP subliniind ca organizarea la termen a acestora a devenit o misiune cvasi-imposibila.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

Un barbat a fost depistat baut la volan, de doua ori in mai putin de 24 de ore

Un barbat de 44 de ani, din Focsani, a fost depistat de politisti la volan, sub influenta bauturilor.

STUDIU PWC ROMANIA: Amanarea platii obligatiilor fiscale este cea mai utila dintre masurile fiscale luate in actualul context

Amanarea platii obligatiilor fiscal fara instituirea accesoriilor pana la 30 de zile de la incetarea situatiei de urgenta este considerata cea mai utila masura luata de govern in contextual pandemiei COVID-19 de catre 90% dintre companiile respondent in cadrul studiului Barometrul de HR, realizat de PwC Romania.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )