Libnet.ro
UNICEF

16:31

Comisia Europeana: Coruptia, problema majora pentru firme. Persista ingrijorarile fata de sistemul de justitie din Romania, cat timp nu se iau decizii de corectare

Hotnews Hotnews,
 Comisia Europeana: Coruptia, problema majora pentru firme. Persista ingrijorarile fata de sistemul de justitie din Romania, cat timp nu se iau decizii de corectare

Comisia Europeana continua sa fie ingrijorata fata de impactul negativ pe care l-au avut asupra sistemului de justitie din Romania modificarile legislative si presiunile politice din anii 2017 si 2018 si in cea mai mare parte a anului 2019, atat timp cat actuala putere nu ia masuri de corectare. Executivul european trage acest semnal de alarma in raportul sau privind Semestrul European, emis miercuri. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana autorizeaza un imprumut pentru CE Oltenia

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele Uniunii Europene privind ajutoarele de stat,.

Coruptia din Romania continua sa fie o problema majora, constata Comisia Europeana

Coruptia continua sa fie o problema majora pentru Romania, guvernanta in companiile de stat nu a inr.

RAPORTUL DE TARA AL COMISIEI EUROPENE: Coruptia continua sa fie o problema majora in Romania

Coruptia continua sa fie o problema majora pentru Romania, guvernanta in companiile de stat nu a inregistrat niciun progres, iar inegalitatile intre regiuni sunt unele dintre cele mai mari din Uniunea Europeana, potrivit unora dintre constatarile raportului de tara al Comisiei Europene pentru 2020.

Comisia Europeana, recomandare pentru lansarea procedurii pentru deficit excesiv contra Romaniei

Comisia Europeana recomanda lansarea procedurii pentru deficit excesiv impotriva Romaniei, a declarat, miercuri, Valdis Dombrovskis, vicepresedinte executiv al CE.

COMISIA EUROPEANA: Romania se confrunta in continuare cu riscul deteriorarii deficitului de cont curent

Tara noastra se confrunta in continuare cu riscul deteriorarii deficitului de cont curent iar o incetinire economica in randul unora din principalii parteneri comerciali ar putea gasi contul curent al Romaniei nepregatit pentru a face fata unei scaderi a exporturilor, arata Comisia Europeana in raportul de tara referitor la Romania, publicat miercuri.

ENEL X: Parteneriat cu Comisia Europeana si BEI pentru revolutia in mobilitate

Proiectul AMBRA-Electrify Europe beneficiaza de finantare completa prin co-finantarea oferita de Enel X, Comisia Europeana prin intermediul Agentiei Executive pentru Inovatii si Retele INEA) si Banca Europeana de Investitii BEI). *Proiectul, care urmeaza sa fie finalizat pana in 2022, prevede o investitie totala de 70,75 de milioane de euro in construirea a peste 3. 000 de statii de incarcare a vehiculelor electrice. Enel X, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a contribuit la obtinerea unei finantari complete pentru proiectul AMBRA-Electrify Europe AMBRA-E), care prevede instalarea de statii de incarcare a vehiculelor electrice EV) in Italia, Spania si Romania. Proiectul este co-finantat de Agentia Executiva pentru Inovatii si Retele INEA) a Comisiei Europene, prin programul Connecting Europe Facility, si Banca Europeana de Investitii BEI), precum si de Enel X, prin resurse proprii, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Comisia Europeana: Romania bate pasul pe loc. Desi avem crestere de 5%, inegalitatea creste si saracia ramane mare

Romania a inregistrat progrese limitate in ceea ce priveste recomandarile specifice de tara adresate de Comisia Europeana in 2019. Deficitele tarii continua sa se adanceasca si, desi cresterea economica a fost in medie de 5% in ultimii trei ani, inegalitatea creste si saracia ramane mare, arata Comisia Europeana in raportul de tara pentru Romania din 2020.

Comisia Europeana a aprobat suma de 251 de milioane de euro pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planurile Romaniei de a acorda un imprumut temporar de 251 milioane de euro producatorului roman de energie electrica pe baza de lignit, Complexul Energetic Oltenia CE Oltenia), aflat in proprietatea statului, care se confrunta in prezent cu dificultati financiare, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei.

Comisia Europeana aloca 232 milioane de euro suplimentar pentru eforturile de combatere a coronavirusului

Comisia Europeana aloca un nou pachet de ajutoare in valoare de 232 milioane de euro pentru a stimula pregatirea, preventia si izolarea virusului la nivel mondial. O parte dintre aceste fonduri vor fi alocate imediat diferitelor sectoare, iar restul in urmatoarele luni, a anuntat astazi Comisia Europeana.

Ajutor pentru salvare aprobat de Comisia Europeana pentru Tarom

Comisia Europeana a aprobat, in conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, planul Romani.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )