Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Mi se pare incorecta abordarea. Va dau scris ca in Bulgaria si Croatia coruptia e mult mai ridicata (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Mi se pare incorecta abordarea. Va dau scris ca in Bulgaria si Croatia coruptia e mult mai ridicata (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, marti, pentru b1 TV, dupa publicarea Raportului MCV pe justitie, ca i se pare incorecta abordarea Comisiei Europene. Fostul presedinte afirma ca reprezentantii de la Bruxelles. continuă pe B1

Premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa publicarea raportului MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban,a declarat, marti, dupa publicarea Raportului MCV, ca are in vedere o discutie cu liderii Comisiei Europene cu privire la elaborarea unui plan de actiune astfel.

Traian Basescu, despre noul raport MCV: Nu trebuie sa ne punem cenusa in cap in urma evaluarilor unor experti mediocri. Si Comisia Europeana are o problema

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca si Comisia Europeana are unele probleme, daca si raportul MCV pe 2019 despre Romania este unul dur. Europarlamentarul PMP sustine ca nu se poate dupa 10.

Birchall, dupa publicarea Raportului MCV: Nu vreau sa ma concentrez pe a gasi vinovati. Cu totii trebuie sa ne trezim din acest dus rece si fiecare sa raspunda in dreptul sau (VIDEO)

Ana Birchall a declarat ca nu-si propune sa gaseasca vinovati dupa Raportul MCV critic la adresa Romaniei, dar, chiar si asa, fiecare trebuie sa raspunda in dreptul sau. Ministrul Justitiei considera.

Conducerea DNA reactioneaza dupa aparitia raportului MCV extrem de dur cu Romania

Conducerea Directiei Nationale Anticoruptie anunta ca s-a familiarizat cu problemele semnalate in raportul MCV publicat, astazi, de Comisia Europeana si ca-si mentine angajamentul ferm in vederea combaterii coruptiei la nivel inalt.

Ministrul Justitiei, despre raportul MCV: Raportul este unul critic

Ana Birchall a facutprimele declaratii dupa publicarea raportului MCV privind Romania. Ministrul Justitiei sustine ca raportul MCV este critic. Stire in curs.

Bogdan Chirieac, despre raportul MCV: Este un raport politic. Dovada vie a esecului Uniunii Europene

Bogdan Chirieac a venit cu o prima reactie dupa publicarea raportului MCV, la Antena 3. Analistul politic considera ca acesta este un raport politic si reprezinta dovada esecului Uniunii Europene privind statul.

Birchall continua conflictul cu Savonea pe tema raportului MCV: Pana la urma fiecare o sa raspundem pentru ceea ce am facut si ce nu am facut

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, continua controversele cu Lia Savonea, dupa ce CSM a acuzat-o ca a clasificat raportul MCV. Ea a spus ca regreta ca invitatia sa de buna-credinta ca CSM sa faca observatii pe draftul raportului MCV a fost tratata cu un asemenea refuz, afirmand ca pana la urma fiecare o sa raspundem in dreptul nostru pentru ceea ce am facut si ce nu am facut.

Contre Raluca Pruna - Tudorel Toader, pe tema clasificarii Raportului MCV

Clasificarea raportului MCV, reclamata sambata de reprezentantii Consiliului Superior al Magistratur.

Pruna vs Toader, pe tema raportului MCV. Pruna: Draftul de raport vine deja clasificat. Toader: Sa-i explice cineva diferenta dintre clasificat si confidential

Clasificarea raportului MCV, reclamata sambata de reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii, a generat o serie de contre intre doi fosti ministri de Justitie, Raluca Pruna si Tudorel Toader. in timp ce Pruna sustine ca draftul de raport vine gata clasificat, fiind considerat secret de serviciu de catre Ministrul Afacerilor Externe, Tudorel Toader sustine ca niciodata nu a primit astfel de documente care sa aiba caracter clasificat.

CSM: MJ a solicitat ca un membru autorizat sa participe la dezbaterea Raportului MCV

Repezentantii CSM anunta ca Ministerul Justitiei a solicitat, vineri seara, ca pana sambata la pranz un membru al Consiliului sau un reprezentant autorizat sa participe la o intalnire pentru dezbaterea Raportului MCV pe 2019, informand totodata ca raportul are regimul unui document clasificat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )