Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis, pentru presa din Austria: Sunt un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei. Majoritatea PSD-ALDE e determinata sa slabeasca independenta justitiei

B1 B1,
Klaus Iohannis, pentru presa din Austria: Sunt un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei. Majoritatea PSD-ALDE e determinata sa slabeasca independenta justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre situatia politica din Romania intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier. Seful statului a declarat ca actuala majoritate parlamentara este determinata. continuă pe B1

Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul in presa straina. Face bine acest razboi?

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei interviul pe care Klaus Iohannis l-a oferit presei din Austria. intr-un interviu acordat publicatiei austriece Kurier, Klaus Iohannis vorbeste.

KLAUS IOHANNIS: Putem asigura un mandat rezonabil la Presedintia UE

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca este un adversar pentru oricine pune in pericol lupta impotriva coruptiei si statul de drept in Romania si ca, din pacate, actuala majoritate guvernamentala are actiuni in acest sens.

Klaus Iohannis, mesaj de 1 Decembrie: Avem o sansa uriasa pentru urmatorii 100 de ani: sa dovedim ca ducem mai departe visul de libertate si democratie al naintasilor

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Ziua Nationala, sustinand ca romanii au o sansa uriasa pentru urmatorii 100 de ani: sa dovedim ca ducem mai departe visul de libertate si democratie al inaintasilor.

Klaus Iohannis: Adoptarea unei ordonante pe amnistie si gratiere ar fi o catastrofa pentru Romnia

Adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere ar fi o catastrofa pentru Romania, a declarat miercuri presedintele Klaus Iohannis. Variantele PSD pentru amnistie si gratiere: OUG inaintea Craciunului sau in ianuarie.

Amnistie si gratiere. Klaus Iohannis: O astfel de OUG ar declansa o criza politica fara precedent

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca o ordonanta privind amnistia si gratierea ar fi o catastrofa pentru Romania si ar declansa o criza politica fara precedent.

Presedintele Klaus Iohannis va promulga astazi, intr-o ceremonie publica, Legea privind realizarea Autostrazii Iasi-Targu Mures

Presedintele Klaus Iohannis va promulga, joi, intr-o ceremonie publica, Legea privind realizarea Autostrazii Iasi-Targu, in prezenta reprezentantilor celor doua asociatii civice iesene care militeaza pentru autostrada, dar si a parlamentarilor care au initiat proiectul.

KLAUS IOHANNIS: Sanatatea, educatia si cultura - pilonii unei societati puternice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca sanatatea, educatia si cultura reprezinta pilonii unei societati puternice si prospere, precizand si ca rezultatele preliminare ale proiectului Romania educata vor fi lansate saptamana viitoare in dezbatere publica.

FOTO VIDEO Klaus Iohannis, aplaudat si ovationat la Alba Iulia. Oamenii au strigat de mai multe ori numele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat si ovationat la Alba Iulia, unde a stat circa 3 ore sambata, 1 Decembrie 1918.

Klaus Iohannis: Trebuie sa aratam generatiilor viitore ca noi suntem continuatori destoinici ai proiectului Marii Unii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Alba Iulia, ca avem datoria de a arata, prin ceea ce facem, ca suntem continuatori destoinici ai proiectului Marii Uniri, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, mesaj dupa moartea lui George H. W. Bush

Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de condoleante presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, in urma mortii celui de-al 41-lea Presedinte al Statelor Unite ale Americii, George H.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )