Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dr. Ciuhodaru, dupa demisia lui Costache: in plina criza, se supara si pleaca. Eu si colegii mei, de doua saptamani, muncim si cautam solutii

Antena3 Antena3,
Dr. Ciuhodaru, dupa demisia lui Costache: in plina criza, se supara si pleaca. Eu si colegii mei, de doua saptamani, muncim si cautam solutii

Medicul Tudor Ciuhodaru a spus, joi, dupa demisia ministrului Sanatatii, ca Victor Costache s-a suparat si a plecat in plina pandemie de coronavirus, iar el si colegii din spital stau pe baricade si cauta solutii pentru bolnavi. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, primele declaratii dupa demisia lui Costache in plina criza COVID 19

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la ora 14, dupa ce ministrul Sanatatii Victor Costache si-a anuntat demisia din functie, in contextul crizei generate de epidemia de coronavirus.

Tariceanu, dupa demisia lui Costache: Mi-a dat impresia unuia care isi face treaba intr-un mare sictir

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, dupa demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache, ca gestul acestuia nu l-a surprins si ca demisia era previzibila.

Un fermier din Valcea da un adevarat exemplu. Cum a decis sa isi ajute semenii in plina criza fara precedent

Gest impresionant al unui fermier din Valcea. Barbatul sare in ajutorul tuturor persoanelor sau institutiilor care au nevoie si isi doneaza toata productia de ceapa pe care o are. La scurt timp dupa ce a facut anuntul pe pagina sa de facebook, zeci de oameni l-au contactat si i-au cerut sa-i aprovizioneze. Chiar si o .

Ce se intampla la Catedrala Mantuirii Neamului, in plina criza. Ce spun reprezentantii Patriarhiei

In plina epidemie de coronavirus, majoritatea santierelor s-a oprit, motiv pentru care poti numara pe degete unde mai este miscare. La fel se intampla si in cel mai mare santier din Romania, cel de langa Palatul Parlamentului, acolo unde se ridica Catedrala Mantuirii Neamului si unde doar o mana de oameni se incapataneaza sa ramana .

Zeci de pasageri inghesuiti in autobuzele STB. Imagini uluitoare in plina criza sanitara

Masura luata de STB de a reduce numarul de vehicule de transport in comun cu pana la 25% ar putea sa creeze mai multe probleme decat sa bemeficiile la care s-au gandit sefii institutiei. Astfel, in plina pandemie de coronavirus, oamenii se inghesuie mai ceva decat in zilele aglomerate in autobuze. Fotografiile publicate de g4media. ro .

Sistemul cardului de sanatate a picat in plina criza: CNAS vrea sa renunte la el

Sistemul cardului de sanatate a picat in plina criza de coronavirus. CNAS ar putea desfiinta acest sistem. Romanii ar putea sa nu mai aiba nevoie de card de sanatate pe o perioada.

UPDATE Premirul Ludovic Orban i-a cerut demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sanatatii. Care sunt motivele

Ministrul Sanatatii a demisionat, joi dimineata, in plina criza de coronavirus in Romania. Desi a spus ca isi doreste sa schimbe multe in acest sistem, pandemia pare sa ii fi dat planurile peste cap si iata ca a ajuns sa renunte la functie. UPDATE: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui. Aproape .

Bogdan Chirieac, despre demisia lui Costache. Au sarit cu picioarele pe el. Ministrul se intoarce la meseria sa, unde a fost in frunte

Analistul Bogdan Chirieacsustine ca Victor Costache si-a dat demisia de onoare din fruntea Ministerului Sanatatii, dupa ce politicienii au sarit cu picioarele pe el, ca urmare a declaratiilor privind testarea tuturor bucurestenilor la COVID 19, asa cum recomanda OMS.

HOROSCOP. Lordul karmei Saturn intra in Varsator dupa 29 ani. Ce va urma in plina criza de coronavirus

Saturn in Varsator este unul din cele mai anticipate tranzite astrale ale anului 2020. In Lumina crizei mondiale cauzata de coronavirus, cu efectele sale de domina, Saturn in Varsator pare sa fie un tranzit cheie care ne poate arata incotro se indreapta tot ce se intampla acum.

Bogdan Chirieac, dupa anunturile lui Iohannis in plina criza COVID-19: S-a inchis economia, cea care produce proteina economica

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie Klaus Iohannis a anuntat ca masurile ce reprezentau recomandari pana in prezent devin obligatorii, facand referire la restrictiile vizand circulatia oamenilor.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )