Libnet.ro
UNICEF

00:07

Costache: Sistemul sanitar e pe rosu in toate sectoarele din cauza subfinantarii cronice

B1 B1,
Costache: Sistemul sanitar e pe rosu in toate sectoarele din cauza subfinantarii cronice

Sistemul sanitar din Romania e pe rosu in toate sectoarele din cauza subfinantarii cronice, a declarat VictorCostache, ministrul Sanatatii. Aceasta subfinantare cronica a programelor de. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii spune ca sistemul sanitar e pe rosu in toate sectoarele din cauza subfinantarii cronice. Costul mediu pentru programul de fertilizare, mult mai mic decat in alte tari

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat vineri ca subfinantarea cronica a programelor de sanatate a dus la un sistem sanitar care este pe rosu in toate sectoarele. Totodata, el a adus in discutie costul mediu alocat programului de.

Victor Costache: Sistemul sanitar este pe rosu, in toate sectoarele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat vineri ca subfinantarea cronica a programelor de Sa.

Victor Costache: Subfinantare cronica a programelor de sanatate a dus la un sistem sanitar pe rosu in toate sectoarele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat vineri ca subfinantarea cronica a programelor de sanatate a dus la un sistem sanitar care este pe rosu in toate sectoarele, relateaza Agerpres.

VIDEO Australian Open: Antrenamente suspendate si un abandon in calificari, din cauza calitatii scazute a aerului

Calitatea scazuta a aerului de la Melbourne din cauza incendiilor de vegetatie a adus primele probleme pentru organizatorii de la Australian Open. Calificarile pentru primul Grand Slam al anului, programate la ora locala 11. 00, au fost amanate o ora, iar mai multe antrenamente prevazute marti au fost suspendate. Mai mult, slovena Dalila Jakupovic a abandonat in primul tur din calificari din cauza problemelor de respiratie.

Ziaristi polonezi de dreapta au lansat in Franta un site care prezinta stiri nedifuzate in Hexagon din cauza politically correct: Daca un musulman asasineaza pe cineva, nu se spune ca este musulman

Ziaristi polonezi de dreapta au creat si finantat un site de stiri, France Libre 24 FL24. net), care isi propune sa ofere francezilor informatii care nu sunt publicate in Hexagon din cauza politically correct, a declarat joi unul dintre fondatorii sai, Tomasz Sommer, citat de AFP.

Timis: 250 de muncitori de la o fabrica, evacuati din cauza unui incendiu la un container

Un numar de 250 de angajati ai unei fabrici din comuna Ghiroda, judetul Timis, au fost evacuati, miercuri seara, din cauza unui incendiu izbucnit la un container de tip bucatarie, situat in curte. Nu s-au inregistrat victime, relateza Mediafax.

Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Decesul Cristinei Topescu starneste tot soiul de reactii. Jurnalista a fost gasita fara suflare in seara de duminica, pe 12 ianuarie, de catre politisti, la solicitarea vecinilor. Peste o zi va avea loc si ceremonia de incinerare a acesteia, la care vor participa familia si apropiatii sai. De asemenea, astazi a ajuns in tara si .

Al treilea deces din cauza gripei: Un barbat de 76 de ani din Hunedoara

Un barbat de 76 de ani a murit din cauza gripei la spitalul municipal din Hunedoara, a anuntat, miercuri, Directia de Sanatate Publica din Hunedoara. Este al treilea deces cauzat de gripa in acest sezon, dupa o femeie de 47 de ani din Buzau si un barbat de 54 de ani din Dambovita.

S-a inregistrat primul deces din cauza gripei

Un barbat de 76 de ani a decedat din cauza gripei in spitalul municipal din Hunedoara, iar pentru alte trei persoane, diagnosticul de gripa a fost infirmat de analizele de laborator, a anuntat, miercuri, Directia de Sanatate Publica DSP) Hunedoara.

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )