Libnet.ro
UNICEF

21:32

EXCLUSIV VIDEO Primul interviu cu Victor Costache dupa demisie. Sageti catre Orban si Arafat

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV VIDEO Primul interviu cu Victor Costache dupa demisie. Sageti catre Orban si Arafat

In primul interviu acordat dupa demisia de la Ministerul Sanatatii, Victor Costache vorbeste despre relatia cu premierul Ludovic Orban si cu secretarul de stat din MAI Raed Arafat. Cate teste are Romania in acest moment si cate urmeaza sa mai vina? Va face fata sistemul sanitar in cazul in care vor aparea mii de cazuri pe zi? Cine e vinovat pentru dezastrul de la Suceava? Raspunsurile, in interviul de mai jos. continuă pe Adevărul

Victor Costache recunoaste ca a fost impins spre demisie si n-a uitat nici de Arafat: Cei care se pricep la transport si situatii de urgenta sa se ocupe de ceea ce fac ei mai bine Cate teste are Romania si ce e proiectul Mercur

Victor Costache a recunoscut, intr-un prim interviu acordat dupa plecarea de la Ministerul Sanatatii, ca demisia din functia de ministru nu a fost un act de vointa personala, explicand ca este un.

Exces de putere. Victor Costache, despre motivul demisiei sale: A fost o decizie care s-a luat intr-un anumit context!

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a afirmat, vineri, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, ca decizia demisiei sale a fost luata intr-un anumit context.

DEMISIE SAU DEMITERE? Victor Costache, retras de pe campul de lupta

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a demisionat, ieri, in plina pandemie de Covid 19, de la carma institutiei pe care o conduce. Este ca si cum un general ar pleca de pe campul de lupta in momentul bataliei. Un astfel de gest l-ar trimite pe generalul respectiv in fata Curtii Martiale. Gestul lui Costache l-a trimis direct acasa, la Sibiu, unde isi poate continua linistit operatiile la clinica privata Polisano.

Victor Costache, despre testarea tuturor bucurestenilor: Nu cunosteam exact numarul, stiam doar ca este un esantion foarte mare Ce spune despre demisie

Ministrul demisionar al Sanatatii Victor Costache sustine ca in momentul in care a afirmat ca urmeaza sa fie testati pentru coronavirus toti bucurestenii nu stia exact numarul, ci doar ca a fost validat un proiect pentru a fi testat un esantion foarte mare.

Motivul pentru care Victor Costache pleaca de la conducerea Ministerului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia.

UPDATE Premirul Ludovic Orban i-a cerut demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sanatatii. Care sunt motivele

Ministrul Sanatatii a demisionat, joi dimineata, in plina criza de coronavirus in Romania. Desi a spus ca isi doreste sa schimbe multe in acest sistem, pandemia pare sa ii fi dat planurile peste cap si iata ca a ajuns sa renunte la functie. UPDATE: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui. Aproape .

Fostul ministru Victor Costache anunta ca pacientii de Covid-19 care nu au complicatii vor fi tratati intr-un hotel din centrul Bucurestiului intrebat de B1.ro despre proiect, secretarul de stat Horatiu Moldovan sustine ca nu stie nimic

In prmul sau interviu dupa demisia din functia de minsitru al Sanatatii, Victor Costache a declarat ca urmeaza ca o parte din pacientii care au forme usoare de coronavirus sa fie cazati in camere de.

Orban: Victor Costache a demisionat din motive personale Georgeta Bumbac, cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, va fi schimbata din functie

Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, in plina pandemie de coronavirus, din motive de natura personala si profesionala, a declarat vineri dimineata premierul Ludovic Orban. Primul ministru a facut si un anunt-cheie pentru Ministerul Sanatatii: Georgeta Bumbac, considerata cel mai puternic functionar din aceasta institutie in ultimul deceniu, ar urma sa fie schimbata din functie. DOCUMENT Georgeta Bumbac, fina lui Felix Stroe, membra in CA-urile a 3 companii de stat si considerata cel mai puternic functionar din Ministerul Sanatatii in ultimul deceniu, om-cheie in echipa lui Victor Costache.

Cine este Nelu Tataru, cel care ii ia locul lui Victor Costache. Din ce partid provine fostul senator

Ludovic Orban l-a chemat de urgenta la Bucuresti pe Nelu Tataru care se afla la Suceava, in inspectie, dupa dezastrul de acolo. Nelu Tataru s-a nascut la data de 30 septembrie 1972, este un fost senator roman, ales in legislatura 2012-2016 pe listele PNL. Din anul 2017, Nelu Tataru este ales presedintele organizatiei Vaslui, iar .

De ce a demisionat Victor Costache. Fostul ministru al Sanatatii rupe tacerea

O decizie care a luat pe toata lumea prin surprindere a fost cu siguranta demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii in plina criza sanitara. Vestea a starnit numeroase controverse in spatiul public. Iata adevaratul motiv pentru care fostul ministrul a renuntat la portofoliu. De ce a demisionat Victor Costache in urma unei discutii .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )