Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ministrul Sanatatii anunta schimbari radicale la examenul de rezidentiat

B1 B1,
Ministrul Sanatatii anunta schimbari radicale la examenul de rezidentiat

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca examenul de rezidentiat va fi modificat substantial deoarece este necesara uniformizarea materiei studiate de viitorii medici, informeaza. continuă pe B1

Ce rost mai are examenul de rezidentiat? in alte tari, el a fost eliminat. Ministrul Sanatatii vine cu clarificari

Ministrul Sanatatii, Victor Costache a facut ieri, cateva declaratii cu privire la examenul de rezidentiat. Ministrul a fost prezent la Iasi unde a raspuns jurnalistilor la intrebarile legate de acest concurs. Cele mai recente declaratii ale Ministrului Sanatatii Faptul ca in multe alte state din Europa, acest examen lipseste, multa lume se intreaba care ar .

Ministrul Sanatatii cere o materie unica la rezidentiat

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca se poarta discutii privind reorganizarea examenul.

Ce se intampla cu medicii rezidenti. Ministrul Sanatatii a facut anuntul! Pentru a asigura o egalitate de sanse

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata, la Iasi, ca repartitiile la rezidentiat vor fi afisate, cel mai probabil, duminica.

Proiectele mari de infrastructura, prioritatea Guvernului Orban. Victor Costache, ministrul Sanatatii: Saptamana viitoare se va semna contractul de finantare pentru spitalul regional din Iasi

Prioritatea Guvernului Orban este demararea proiectelor mari de infrastructura, a anuntat Victor Costache, ministrul Sanatatii, precizand ca, la inceputul anului 2020, va prezenta un program pentru sistemul.

MINISTRUL SANATATII: Birocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical romanesc trebuie sa dispara

Ministrul Sanatatii Victor Costache sustine ca, biocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical romanesc trebuie sa dispara,el precizand ca in perioada celor 12 ani cat a muncit in Franta nu a fost nevoit sa ajunga vreodata la Ministerul Sanatatii de acolo si amintind batalia de sase luni pe care el insuti a dus-o pentru echivalarea unor diplome europene, conform News. ro.

Ce a gasit ministrul Sanatatii in unele spitale iesene: Sobe din secolul 18 si saloane nerenovate din timpul studentiei sale

Ministrul Sanatatii Victor Costache a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca in timpul unei vizite efectuate la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi a vazut si saloane in care nu s-au facut investitii de aproximativ 20 de ani.

Ministrul Sanatatii, anunt ingrijorator: Suntem intr-o perioada critica in sistemul sanitar

Sistemul sanitar din Romania trece printr-o perioada critica,spune ministrul Sanatatii, Victor Costache. Ministrul face referirela raportul Comisiei Europene, dar are incredere ca sistemul.

Ministrul Sanatatii: Birocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical trebuie sa dispara

Ministrul Sanatatii Victor Costache sustine ca birocratia care indeparteaza tinerii de sistemul medical romanesc trebuie sa dispara, el precizand ca in perioada celor 12 ani cat a muncit in Franta nu a fost nevoit sa ajunga vreodata la Ministerul Sanatatii de acolo si amintind batalia de sase luni pe care el insuti a dus-o pentru echivalarea unor diplome europene.

Ministrul Sanatatii, despre spitalele din Iasi: Saloane care nu s-au schimbat din timpul studentiei mele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca sunt necesare investitii pentru a imbunatati conditiile in care sunt tratati pacientii care ajung in spitalele din Iasi. Acesta a dat exemplele unor saloane in care nu s-a mai schimbat nimic de pe vremea cand era student, relateaza Mediafax.

Ministrul Sanatatii, despre situatia oilor moarte in Portul Midia: Este un risc biologic mare

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata ca in Portul Midia, acolo unde o nava incarcata cu oi s-a rasturnat la sfarsitul lunii noiembrie, exista un risc biologic mare, din cauza cadavrelor in putrefactie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )