Libnet.ro
UNICEF

11:02

PENTRU COMBATEREA EFICIENTA A PANDEMIEI LA NIVEL NATIONAL, Pro Romania doreste guvern de uniune nationala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU COMBATEREA EFICIENTA A PANDEMIEI LA NIVEL NATIONAL, Pro Romania doreste guvern de uniune nationala

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze. Declaratia a fost facuta imediat dupa demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta Militara 3. Care sunt noile masuri pentru combaterea COVID-19. Toti romanii sunt obligati sa le respecte

Ordonanta Militara nr. 3 a fost publicata in Monitorul Oficial in seara de marti spre miercuri si va intra in vigoare de astazi, 25 martie 2020. Aceasta prevede masuri noi si mai stricte pentru combaterea COVID-19 in Romania. Pentru ca masurile impuse prin prima Ordonanta Militara emisa pe 21 martie, nu au fost respectate de .

Mircea Dobre (Pro Romania): Afacerea Covid-19, cu cazarile din Constanta, este deja o bomba cu ceasSpitalul de Boli Infectioase Constanta are doar 220 de paturi!

Fostul ministru al Turismului Mircea Dobre, deputat Pro Romania, crede ca afacerea cu romanii repatriati din Italia si cazati pe litoral este o bomba cu ceas si il intreaba pe prefectul judetului Constanta daca au existat persoane care au fugit din carantina din aceste centre, daca sunt doar 12 persoane infectate cu Covid-19 printre cei repatriati si cine raspunde pentru victimele pe care le vor face fugarii respectivi.

Parlamentul isi reia activitatea Prioritati: proiectele de lege depuse de opozitia PSD, PRO Romania si ALDE

Amanarea ratelor la banci, plafonarea preturilor la alimente de baza si medicamente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sunt doar cateva dintre proiectele de lege pe care parlamentarii le vor discuta in urmatoarea perioada. De precizat este ca aceste initiative legislative apartin opozitiei PSD, PRO Romania si ALDE si vor fi dezbatute in regim de urgenta.

EY Romania doneaza 70.000 de euro pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19

EY Romania ofera 70. 000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 prin actiunile desfasurate de Crucea Rosie, Asociatia pentru Relatii Comunitare ARC) si prin parteneriate directe cu reprezentanti ai mediului de business din Romania.

Purcari aloca 500.000 de lei, pentru combaterea Covid-19

Conducerea companiei a acceptat reduceri salariale care sa suplineasca contributia Purcari pentru comunitate dar si protectia salariatilor cu venituri mai mici Producatorul de vinuri Purcari Wineries WINE) a hotarat sa aloce 500. 000 de lei catre un fond adresat exclusiv combaterii pandemiei de COVID19 in Republica Moldova si Romania, se arata intr-un comunicat al companiei de astazi, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Harta pe judete a cazurilor de coronavirus din Romania. 762 de persoane confirmate la nivel national si 8 decese

Coronavirusul a afectat 762 de persoane in Romania, pana in momentul de fata.

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )