Libnet.ro
UNICEF

01:05

in plina pandemie, Victor Ponta cere demisia Guvernului Orban si investirea unui guvern de uniune nationala

Adevărul Adevărul,
in plina pandemie, Victor Ponta cere demisia Guvernului Orban si investirea unui guvern de uniune nationala

Liderul Pro Romania Victor Ponta i-a cerut joi demisia premierului Ludovic Orban in contextul in care Romania se confrunta in acest moment cu epidemia de coronavirus. Ponta aminteste de demisia ministrului Sanatatii Victor Costache, pe care il invinovateste pentru situatia spitalului de la Suceava. continuă pe Adevărul

Victor Ponta cere demisia premierului Ludovic Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, i-a solicitat, joi, premierului Ludovic Orban sa demisioneze din functie, sustinand ca solutia este un Guvern de uniune nationala condus de Raed Arafat.

PSD considera ca ministrul Costache a dezertat in plina pandemie!

PSD a transmis, joi, ca ministrul Victor Costache a dezertat in plina pandemie de coronavirus, iar.

Victor Ponta, dupa ce Iohannis si Orban s-au intalnit fara Raed Arafat: Chiar nu inteleg in ce lume traim

Victor Ponta vine cu critici dure dupa intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban, care a avut loc fara Raed Arafat.

Isterica de la sa sune telefonul a reaparut in plina pandemie. Ce le-a spus telespectatorilor

Adela Lupse, cunoscuta drept una dintre cele mai isterice prezentatoare de televiziune, a reaparut. De data aceasta nu a venit in atentia fanilor pe micile ecranelor, ci in mediul online, cu un avertisment. Ce le spune romanilor in plina pandemie? Adela Lupse, mesaj pentru romani in plina pandemie Distractia acum cativa ani era altfel, iar .

Sute de mii de sirienii aflati de pe teritoriul ocupat de Turcia au fost deconectati de la reteaua de apa, in plina pandemie. Oamenii nu au voie sa isi paraseasca locuintele din cauza carantinei

Aproximativ 460,000 desirieni care locuiescde pe teritoriul ocupat de Turcia a fost deconectatide la reteaua de apa, in plina pandemie. Fortele militare turce aflate laTel Abyad controlea.

Primul pas spre aprobarea legii prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ Proiectul, depus in plina pandemie de coronavirus

Proiectul de lege depus in plina pandemie de coronavirus care prevede, printre altele, ca Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalenta cu a judecatorilor cu grad maxim de la inalta Curte de Casatie si Justitie a fost avizat favorabil joi in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor.

Crima ingrozitoare in plina pandemie de coronavirus! Fetita de sapte ani, injunghiata mortal in timp ce se plimba cu parintii prin parc

Crima ingrozitoare in plina pandemie de coronavirus.

in plina pandemie, Primaria Suceava cumpara ornamente pentru Paste

In plina pandemie, Primaria Suceava cumpara ornamente pentru Paste.

Noua metoda de inselatorie a batranilor, in plina pandemie de coronavirus. Pensionarii trebuie sa aiba mare grija!

Hotii vin cu noi metode de inselatorie in plina pandemie de coronavirus. Acestia suna la usa batranilor si spun ca sunt trimisi de autoritati sa dezinfecteze casa. Asftel, talharii fura tot ce gasesc in case.

Primarul Sucevei, dupa izbucnirea scandalului privind achizitia beculetelor de Pasti, in plina pandemie: Stop fake news

Primarul Sucevei, Ion Lungu, respinge acuzatiile potrivit carora Primaria Suceava ar fi achizitionat un sistem de iluminat pentru Sarbatorile Pascale acum in plina pandemie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )