Libnet.ro
UNICEF

19:15

COVID-19: Comisia Europeana cere Statelor Membre sa sprijine comunitatile de romi marginalizate

Adevărul Adevărul,
COVID-19: Comisia Europeana cere Statelor Membre sa sprijine comunitatile de romi marginalizate

COVID-19 ne ameninta pe toti, dar mai ales pe cei mai vulnerabili dintre noi, care se confrunta cu dificultati, asa cum sunt cei care locuiesc in conditii de saracie extrema, fara acces la apa potabila sau servicii de ingrijire medicala, batranii, persoanele cu dizabilitati, persoanele fara adapost, persoanele fara un loc de munca stabil si implicit fara posibilitatea sustinerii financiare a lor si a familiilor lor. continuă pe Adevărul

PENTRU SUSTINEREA JOBURILOR PERICLITATE DE CRIZA CORONAVIRUS Comisia Europeana propune un pachet de 100 de miliarde de euro pentru statele membre UE

Comisia Europeana a propus cel mai mare pachet de sprijin de pana acum pentru sustinerea statelor membre afectate de criza provocata de coronavirus, potrivit unui comunicat de presa. Pachetul mai are nevoie de aprobarea Consiliului pentru a intra in vigoare.

UE propune sa garanteze planurile de somaj partial ale statelor membre

Comisia Europeana a propus joi sa creeze un instrument care sa garanteze, cu pana la 100 de miliarde de euro, planurile nationale de sustinere a locurilor de munca introduse in contextul pandemiei de coronavirus, transmit Reuters si AFP.

Omul care a negociat aderarea Romaniei la UE vede o Europa dezbinata de sefii statelor membre si de cei ai Uniunii. N-au invatat nimic din criza anterioara

Uniunea Europeana nu are instrumentele necesare pentru a raspunde singura unei astfel de crize. Tratatul de la Lisabona a dat putere decizionala statelor membre, dar nu le-a responsabilizat pentru comportamentul lor, este opinia fostului negociator al Romaniei cu Uniunea Europeana, Vasile Puscas.

VIDEO Comisia Europeana propune o schema privind programul redus de munca pe perioada pandemiei coronavirusului

Comisia Europeana va propune o schema privind programul redus de munca, dupa model german, pentru a-i ajuta pe oameni sa-si pastreze slujbele pe perioada pandemiei, in conditiile in care economiile celor 27 de state membre sunt puternic afectate, transmite Reuters.

EUGEN TOMAC: Comisia Europeana contribuie la costurile zborurilor de repatriere

Comisia Europeana a alocat 75 de milioane de euro pentru a asigura repatrierea in siguranta a cetatenilor din statele membre UE, declara presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, printr-o postare pe Facebook.

Comisia Europeana prezinta orientari practice pentru a asigura libera circulatie a lucratorilor critici

Comisia Europeana a emis, luni, noi orientari practice pentru a se asigura ca lucratorii mobili din UE se pot deplasa la serviciu, dupa ce statele membre au impus controale la frontiere pentru a limita.

Comisia Europeana prezinta orientari practice pentru a asigura libera circulatie a lucratorilor critici

Comisia Europeana a emis, luni, noi orientari practice pentru a se asigura ca lucratorii mobili din UE se pot deplasa la serviciu, dupa ce statele membre au impus controale la frontiere pentru a limita.

CORONAVIRUS. UE continua eforturile de repatriere a cetatenilor statelor membre in tara noastra au revenit pana acum peste 200.000 de persoane

Reprezentantii Comsiei Europene fac eforturi pentru a-i repatria pe cetatenii statelor membre UE, in contextul pandemiei de coronavirus, indiferent de tara in care se afla acum. De la declansarea pandemiei.

Comisia Europeana a adoptat solicitarea lui Siegfried Muresan de a folosi restul fondurilor europene pentru combaterea COVID-19. Cum se va imparti suma

Comisia Europeana a anuntat joi ca este de acord cu propunerea europarlamentarului PNL Siegfried Muresan de a mobiliza toate fondurile ramase disponibile in Bugetul UE pe anul 2020 pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Suma insumeaza aproximativ 4,1 miliarde de euro.

Comisia Europeana aloca trei miliarde de euro pentru campania impotriva coronavirusului

Comisia Europeana mobilizeaza trei miliarde de euro din bugetul UE pentru a sustine eforturile state.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )