Libnet.ro
UNICEF

00:06

Dacian Ciolos, atac la Gabriela Firea pe tema testelor pentru dezbatere : Nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga?

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos, atac la Gabriela Firea pe tema testelor pentru dezbatere : Nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga?

Europarlamentarul Dacian Ciolos i-a raspuns primarului general al Capitalei Gabriela Firea care a declarat ca ar participa la dezbateri cu contracandidatii la alegeri daca acestia vor prezenta public teste covid si antidrog la zi. Doamna Firea, nu vreti dumneavoastra sa faceti un test poligraf cu intrebarea ati luat spaga? inainte de orice discutie despre viitorul Capitalei?, scrie Ciolos. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Dacian Ciolos, la Slatina: Au pus mana, incet-incet, pe tot ce se putea pune mana. Aici trebuie facuta o bresa

Sosit la Slatina pentru a sustine candidatii Aliantei USR-PLUS pentru Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt, presedintele PLUS Dacian Ciolos a criticat in termeni duri partidul care conduce la acest moment judetul Olt, apreciind ca politicienii aliantei care si-au asumat candidaturile au dovedit curaj.

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe .

Gabriela Firea, nunta de lux. Cate mii de euro i-a dat nasul Gigi Becali in plic. Cat noroc!

Gabriela Firea a avut o nunta impresionanta! Tot peisajul dictat de aranjamente, vestimentatii si invitatii veniti strigau a opulenta. Nasii au fost si ei pe masura, iar darul la finalul serii a aratat si el asta. Cat si-a rupt Gigi Becali din buzunare in ziua cea mare? Gabriela Firea, nunta de mii de euro. Cat .

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

Nicusor Dan reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, reclama mai multe infractiuni in acordul pe care Gabriela Firea l-a semnat cu familia Constanda pentru stingerea datoriei. Dan sustine ca, desi familia Constanda a fost de acord sa primeasca 7. 000 de metri patrati de tren pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datorie, Firea a propus transferul a 15. 000 de metri patrati pentru doar 22 de milioane din datorie.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

GABRIELA FIREA: incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe podul Ciurel

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata. incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe Ciurel . ) care simplifica foarte mult legatura dintre cele doua artere - Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei, afirma Firea.

Gabriela Firea: Din cauza unui aviz DSP nu se pot atrage fonduri europene. Toata tara sta in pixul unei doamne

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit depsre problemele care tin in loc fondurile europene oferite in contextul pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea sustine ca toata tara este in pixul unei doamne de la DSP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )