Libnet.ro
UNICEF

13:15

KELEMEN HUNOR: Nu as sustine in acest moment o stare de urgenta generala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Nu as sustine in acest moment o stare de urgenta generala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat azi, la Miercurea Ciuc, ca trebuie sa ne adaptam la situatia generata de pandemia de COVID-19 si considera ca nu este nevoie de o noua stare de urgenta, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

KELEMEN HUNOR: Nu va renunta nicio tara din lume la alegeri din cauza pandemiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a incurajat oamenii sa mearga la vot, pe 27 septembrie, sustinand ca nu exista riscul de imbolnavire in ziua alegerilor, daca sunt respectate regulile sanitare, transmite Agerpres.

TATARU, DESPRE SPITALUL REGIONAL CLUJ: in acest moment au loc verificarea documentatiei unice de achizitii europene si evaluarea proiectelor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a prezentat azi, stadiul proiectului Spitalului Regional de Urgenta Cluj, precizand ca in acest moment au loc verificarea documentatie unice de achizitii europene si evaluarea proiectelor. Spitalul de la Cluj va avea 849 de paturi si va deservi toata patologia, conform news. ro.

Profesorul Ciurea, despre izolarea in pandemie:intre patru pereti ne tampim.in acest moment ne-am izbit de ceva nou

Neurochirurgul Vlad Ciurea a vorbit despre izolarea in pandemie. Medicul sustine ca rutina zilnica repetitiv si limitata intre patru pereti poate duce la efecte precum tulburari de memorie, dezorientare, probleme de echilibru sau lipsa coordonarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )