Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raport: Partidele si candidatii au cheltuit mai multi bani pentru campania electorala din 2020 decat pe cea din 2016, in ciuda pandemiei de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Raport: Partidele si candidatii au cheltuit mai multi bani pentru campania electorala din 2020 decat pe cea din 2016, in ciuda pandemiei de COVID-19

Expert Forum a realizat un raport de monitorizare a finantarii campaniei electorale, pe baza cifrelor pe care partidele si candidatii le-au depus la Autoritatea Electorala Permanenta. AEP a raportat contributii ale competitorilor in valoare de 125. 229,33 lei, din care 3. 207,26 lei provin de la candidatii independenti. continuă pe Adevărul

Romanii din diaspora au trimis mai des si mai multi bani acasa in 2020

Romanii din strainatate au trimis mai multi bani acasa in acest an, pentru a-i sprijini pe cei dragi, in conditiile dificile generate de pandemia de coronavirus, mai ales ca o parte dintre angajati au ramas fara serviciu.

Horoscop octombrie 2020. O zodie face foarte multi bani, iar alta va avea prea mult timp liber!

Ce surprize au pregatit astrele fiecarei zodii, in luna ce urmeaza? Ce zodie va intoarce banii cu lopata si ce nativi vor avea de depasit obstacole neprevazute? Iata ce anunta horoscopul lunii octombrie 2020. Horoscop octombrie 2020. Zodia care va face multi bani Luna octombrie nu va fi lipsita de momente dificile. Potrivit horoscopului .

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi.

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

Cel mai sanatos tort pentru copiii tai. Reteta e simpla si te costa doar 9 lei!

Prajituri, ciocolata, bomboane, inghetata, torturi, clatite. Toate intr-un cuvant: dulciuri. Dorinta permanenta de a ne indulci macar o data pe zi are o cauza precisa: dependenta de zahar. Dar ce se intampla cu cei mici, care poate inca nu au atins acest nivel, dar suspina dupa ceva dulce? Exista variante! De exemplu, un tort cu .

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

BizNews. Cum putem strange bani pentru copii si ce impact vor avea majorarile de pensii si salarii

Aflam astazi care sunt variantele de economisire pentru copii, pe care parintii le au la dispozitie. Fie ca vorbim despre conturi bancare, conturi oferite de stat, asigurari sau fonduri de investitii, este bine sa stim, inainte de a alege unul dintre aceste produse, ce ofera fiecare in parte, care sunt avantajele, dar si dezavantajele.

Apel ca ONU sa depuna mai multe eforturi pentru combaterea foametei si a saraciei in timpul pandemiei

Comunitatea globala trebuie sa faca mai mult pentru a combate foametea, saracia si inegalitatea in contextul in care criza alimentara mondiala se inrautateste in pandemie, a transmis duminica organizatia caritabila de aparare a drepturilor copiilor World Vision.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )