Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tariceanu, despre lista centrelor unde se pot face teste pentru COVID-19: Cele mai multe sunt de stat si acolo nu se fac teste decat pentru cei internati!

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, despre lista centrelor unde se pot face teste pentru COVID-19: Cele mai multe sunt de stat si acolo nu se fac teste decat pentru cei internati!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma, referitor la lista centrelor unde persoanele care doresc se pot testa pentru COVID-19, ca majoritatea acestor centre sunt de stat si acolo nu se fac teste decat pentru cei internati. Voi stiati lucrul asta, deci de ce puneti oamenii pe drumuri? Doar ca sa va faceti ca munciti?, le transmite el guvernantilor. continuă pe Adevărul

Lista centrelor unde putem face teste COVID. Analiza, obligatorie daca mergeti in Grecia

Ministerul Sanatatii a publicat, duminica, lista centrelor din tara unde romanii isi pot face testul molecular pentru depistarea COVID-19, fara de care nu pot intra in Grecia. Turistii care merg in concendiu in Grecia trebuie sa aiba la ei, incepand de miercuri, 15 iulie, un test molecular negativ pentru infectia cu coronavirus, pe care sa-l prezinte la intrarea in statul elen.

Unde pot face romanii care pleaca in Grecia un test COVID-19 valabil la granita. Pretul nu e tocmai mic

Autoritatile elene au decis ca toti turistii romani care vor sa intre in Grecia cu masina, incepand cu 14 iulie, sa demonstreze ca au fost testati pentru COVID-19, iar rezultatul este negativ. Testul trebuie sa fi fost facut cu cel mult 72 de ore ininte de a intra in Grecia, prin vama Kulata-Promachonas, de altfel singurul punct de frontiera deschis in acest moment.

OFICIAL. Lista centrelor de testare pentru romanii care vor sa mearga in Grecia si au nevoie de testul molecular pentru coronavirus

Ministerul Sanatatii a publicat lista centrelor de testare, adresele si telefoanele acestora, in conditiile in care, incepand de marti, toti cetatenii care vor intra in Grecia pe cale rutiera, pe la.

Tariceanu: Guvernanti incompetenti, cand o sa incetati sa va mai bateti joc de romani?

Calin Popescu Tariceanu a lansat o acuzatie dura la adresa Ministerului Sanatatii. Liderul ALDE spune ca pe site-ul institutiei sunt trecute peste o suta de centre de testare unde romanii care pleaca in concediu isi pot face teste pentru coronavirus. in realitate, insa, acolo se fac teste doar pentru cei internati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )