Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ponta, mesaj pentru ministrul Transporturilor, din cauza cozilor de la aeroport: Cuc, lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc Oamenii vor sa iti transmita traditionala ..ie

Hotnews Hotnews,
 Ponta, mesaj pentru ministrul Transporturilor, din cauza cozilor de la aeroport: Cuc, lasa minciunile si afacerile si fa ceva pentru romanii de care iti bati joc Oamenii vor sa iti transmita traditionala ..ie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a scris sambata dimineata, pe Facebook, alaturi de doua poze cu oameni care stau la cozi in zona de procesare a pasapoartelor din Aeroportul Otopeni, ca aproape o mie de oameni vor sa ii transmita Ministrului Transporturilor Razvan Cuc ganduri de bine, precum mincinosul, nesimtitule si incompetentule, alaturi de traditionala deja . ie, pentru numarul mic de cabine pentru politisti, lipsa portilor electronice accesibile tuturor celor care au pasapoarte biometrice si din cauza numarului mic de lucratori care pun bagajele pe banda. continuă pe Hotnews

VIDEO INTERVIU Mesaj pentru ministrul Educatiei, din partea unui student la Harvard, fost olimpic international: Abandonati gandirea invechita si lasati-i pe elevii sa invete doar materiile care le plac. Sistemul se va schimba doar peste 30-40 de ani

Abandonati gandirea invechita pe care se bazeaza sistemul de invatamant si fiti mai deschisa la metodele noi de predare care se folosesc in vest - acesta este mesajul pe care Radu Andrei, student la Universitatea Harvard il transmite ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu. Fost medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de Fizica, Radu Andrei considera ca sistemul de invatamant din Romania este inert, iar o schimbare reala va avea loc odata cu schimbarea generatiilor, adica peste 30-40 de ani. intr-un interviu pentru HotNews, el a povestit cum este viata de student la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Ponta, mesaj in noapte pentru Cuc, din aglomeratia de pe Otopeni:Aproape o mie de oameni vor sa iti transmita de bine: Nesimtitule, incompetentule!

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, a postat sambata noaptea, pe Facebook, de la Aeroportul Henri Coanda, un mesaj dur pentru ministrul Transporturilor Razvan Cuc, spunand ca aproape o mie de oameni vor sa ii transmita acestuia ganduri de bine.

Ministrul Transporturilor: Autostrada Lugoj Deva va fi gata la sfarsitul lunii iulie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a facut declaratii la Antena 3 cu privire la autostrazile care se vor deschide luna viitoare. Prezenta mea pe santiere e constanta si o sa vedeti pe perioada.

FOTO VIDEO UPDATE Doua schele s-au prabusit, vineri, in Bucuresti, din cauza vantului puternic Traficul este restrictionat pe Regina Elisabeta si pe Stirbei Voda

Doua schele folosite pentru reabilitarea blocurilor s-au desprins vineri dupa-amiaza in Bucuresti, din cauza vantului puternic, cazand pe bulevardul Regina Elisabeta si pe bulevardul Stirbei Voda, motiv pentru care traficul este restrictionat, in acest moment, potrivit Brigazii Rutiere.

Stirile ProTV: Parintii care nu-si mai pot tine copiii la gradinita din cauza ca salariul minim a crescut

Din cauza masurilor fiscale din ultimii doi ani, multe familii nevoiase nu isi mai permit sa-si lase copiii la gradinita. Desi legea prevede un ajutor lunar de 50 de lei, aproape jumatate dintre beneficiari au pierdut banii, pentru ca pe hartie castiga mai mult.

O actrita are mari probleme de sanatate din cauza hainelor purtate la filmari

Emma Stone are acum probleme grave de sanatate din cauza unor haine pe care a fost nevoita sa le poarte la filmarile unui nou proiect. Ce s-a intamplat cu actrita? Emma Stone, organe deplasate din cauza hainelor de pe platoul de filmare Emma Stone, una dintre cele mai frumoase actrite din lume, are acum probleme .

SCHELE de bloc PRABUSITE in mijlocul strazii, in Bucuresti, din cauza furtunii puternice. Trafic oprit in doua zone (VIDEO)

O furtuna puternica a facut prapad, vineri seara, in Capitala. Doua schele amplasateblocuri in renovare s-au prabusit din cauza vantului puternic. Accidentele s-au petrecut in centrul.

Klaus Iohannis, mesaj pentru salvamontisti: Rolul dumneavoastra este nepretuit - salvati vieti omenesti!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj pentrutoti salvamontistii romani. cu ocazia zilei Salvamont romania, seful statului ii felicita pe salvatori pentrucurajul si.

Avertisment de ultim moment al autoritatilor din Grecia. Turistii romani, in pericol din cauza tantarilor

Autoritatile din Grecia trag un semnal de alarma. Romanii care si-au planificat concediile in statul elen si au de gand sa-si petreaca acolo vacanta sunt sfatuiti sa-si ia masuri de precautie sporite din cauza tantarilor. Odata cu incalzirea globala si cu schimbarile la care e supusa planeta, guvernele din intreaga lume trebuie sa ia masuri .

Apple isi vrea laptopurile inapoi, din cauza bateriilor defecte: care sunt modelele afectate

Scandalurile din ultimii ani au atestat faptul ca sistemele Apple sunt departe de a fi perfecte. Din acest motiv, nu e o surpriza faptul ca o serie de portabile MacBook Pro trebuie sa revina in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )