Libnet.ro
UNICEF

11:15

Florin Iordache o ataca pe Corina Cretu pe tema candidaturii la Parlamentul European

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache o ataca pe Corina Cretu pe tema candidaturii la Parlamentul European

Vicepresedintele PSD Florin Iordache s-a aratat deranjat de modul in care Corina Cretu, comisar european, a criticat guvernul si de faptul ca aceasta a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile europarlamentare, avand o oferta de la partidul lui Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Florin Iordache o critica pe Corina Cretu. Nu am mai vazut comisar european care sa isi atace propriul Guvern

Vicepresedintele PSD Florin Iordache a criticat-o pe Corina Cretu pentru ca a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile europarlamentare si ca are o oferta de la partidul lui Victor Ponta. M-a deranjat.

Iordache o critica pe Corina Cretu: Trebuia sa astepte o discutie in partid inainte sa-si anunte candidatura la europarlamentare; Nu am mai vazut un comisar sa atace propriul Guvern

Florin Iordache, vicepresedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, a criticat-o pe Corina Cretu, comisarul european pentru dezvoltare regionala, si a spus ca aceasta trebuia sa astepte o discutie in interiorul.

Corina Cretu confirma ca autoritatile locale pot deveni beneficiari ai banilor europeni pentru constructia spitalelor regionale. Conditia: Guvernul sa solicite acest lucru Comisiei Europene

Cele 3 spitale regionale pot fi finantate din fonduri europene in perioada curenta de programare, afirma comisarul european Corina Cretu intr-un raspuns la o interpelare pe aceasta tema formulata de europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu, in care arata, de asemenea, ca Guvernul roman nu a depus pana acum niciun proiect si nu a finalizat vreu studiu de fezabilitate, lucruri asteptate de Comisia Europena. Corina Cretu confirma, in scrisoare, ca autoritatile locale pot deveni beneficiari ai banilor europeni pentru constructia spitalelor regionale asa cum a solicitat CJ Cluj), in locul Ministerului Sanatatii, conditia fiind aceea ca Guvernul sa solicite acest lucru Comisiei Europene.

Corina Cretu spune ca ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare si ca ia in considerare propunerea facuta de Victor Ponta

Comisarul european Corina Cretu a declarat, vineri seara, la Digi24, ca ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare din acest an si ca ia in considerare propunerea pe care i-a facut-o in acest sens Victor Ponta, liderul Pro Romania. Daca nu mai sunt dorita intr-un loc, ce sa fac? Sa ma duc in munti la 50 de ani?, a spus Corina Cretu despre criticile care ii sunt aduse din PSD.

CORINA CRETU VA PARTICIPA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am o singura oferta publica la ora actuala, de la domnul Ponta

Comisarul european Corina Cretu a declarat ieri ca va candida la alegerile europarlamentare, iar deocamdata are oferta de la partidul lui Victor Ponta de a candida pe listele Pro Romania.

Comisarul european Corina CRETU, mesaj DUR catre PSD: DEZASTRU in absorbtia banilor UE pentru combaterea somajului (FOTO)

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a publicat graficul care arata rata de absorbtie a fondurilor UE destinate combaterii somajului tinerilor intre 18 si 25 de ani, pe tari, la nivelul.

Corina Cretu: Comisia Europeana considera ca nu se justifica propunerea Guvernului de realizare a unui metrou subteran pana la aeroport

Comisia Europeana are in analiza extinderea liniei de metrou Berceni-Pipera, de la Gara de Nord pana la Ikea, tronson care urmeaza sa fie aprobat in ianuarie, a declarat Corina Cretu. in schimb, comisarul.

Corina Cretu, despre invitatia lui Ponta de a candida din partea Pro Romnia: Daca nu mai sunt dorita ntr-un loc, ce sa fac? Sa ma duc n munti?

Corina Cretu a explicat vineri seara la Digi24 ca nu a primit nicio propunere publica de a candida pe listele PSD la europarlamentare, subliniind ca nu-i place cand vorbim in particular si in public spunem ca nu am discutat, iar pana la urma Ponta e PSD. Explicatiile vin dupa ce aceasta a declarat ca isi doreste sa candideze la europarlamentare, dar singura propunere publica a venit din partea Pro Romania.

Comisarul european Corina Cretu: Nicaieri nu am fost atacata ca in Romania

Comisarul european Corina Cretu a declarat vineri ca nicaieri nu a fost atacata ca in Romania pentru ca a spus niste lucruri, adaugand ca nu este vina ei ca s-au schimbat cinci.

Corina Cretu: Daca spitalele regionale se construiesc in parteneriat public-privat si cu management privat, vom avea alte trei clinici private la care vor avea acces doar oameni bogati

Comisarul european Corina Cretu sustine, referindu-se la eventuala construire a spitalelor regionale in parteneriat public-privat, ca acesta poate fi un mijloc eficient de a completa fondurile europene atunci cand nu exista si spune ca in cazul spitalelor regionale ar fi moral, poate, sa se faca cladirile, dar, daca managementul ar fi unul privat, vom avea alte trei clinici private la care vor avea acces doar oameni bogati.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )