Libnet.ro
UNICEF

12:46

Scrisoarea Corinei Cretu catre Viorica Dancila: Clarificati situatia celor trei spitale regionale! Graficul general ramane neclar

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea Corinei Cretu catre Viorica Dancila: Clarificati situatia celor trei spitale regionale! Graficul general ramane neclar

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, i-a transmis o scrisoare premierului Viorica Dancila in care ii cere sa comunice la Bruxelles situatia celor trei spitale regionale de la Iasi, Cluj si Craiova, adaugand ca e nevoie de o planificare clara a proiectului. continuă pe Adevărul

Corina Cretu ii cere lui Viorica Dancila sa clarifice la Bruxelles situatia celor trei spitale regionale

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, i-a transmis o scrisoare premierului Viorica Dancila in care ii cere sa comunice la Bruxelles situatia celor trei spitale regionale de la Iasi, Cluj si Craiova, adaugand ca e nevoie de o planificare clara a proiectului.

Viorica Dancila, intrevedere cu ambasadorul american Hans Klemm

Viorica Dancila si Hans Klemm au avut o intrevederePremierul Viorica Dancila l-a primit, luni, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, informeaza Guvernul.

Viorica Dancila, intr-o fotografie publicata de Guvernul Germaniei. Cum apare

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, apare intr-o fotografie publicata pe reteaua de socializare Facebook de Guvernul Germaniei. Autoritatile de la Berlin au vrut sa atraga atentia asupra femeilor care conduc in toata lumea Cabinete de ministri. in total, sunt doar 12 sefe ale guvernelor din toata lumea iar reprezentantii guvernului german apreciaza ca, de 8 Martie, [] .

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitate pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are.

VIORICA DANCILA: Ca prima femeie prim-ministru al Romaniei, inteleg responsabilitatea pe care o am

Viorica Dancila sustine, in mesajul adresat cu ocazia Zilei internationale a femeii ca, in calitate de prima femeie premier al Romaniei, intelege imensa responsabilitate pe care o are.

VIORICA DANCILA: Sunt de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei despre Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, intr-un interviu difuzat de Romania TV, ca este intru totul de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi. Dancila a sustinut ca, atata timp cat asupra unei persoane, indiferent care este, planeaza anumite acuzatii, acestea trebuie lamurite si ca de aceea Guvernul Romaniei nu a sustinut-o pe Kovesi pentru postul de procuror sef european.

VIDEO Viorica Dancila, parodiata intr-un muzical la un teatru celebru din Capitala. Ce nume de prim-ministru ai!

Premierul Viorica Dancila este luata peste picior in muzicalul de satira politica intitulat Nepotii lui Tanase, care se joaca la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Capitala. Pioniera Viorica este de rasul colegilor si o scoate din minti pe profesoara cu raspunsurile ei inepte.

Ce au discutat Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la Palatul Victoria (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au cazut de acord, luni, ca este necesara o imbunatatire a cooperarii intre Executivul Romaniei si Comisia.

Ce a discutat Viorica Dancila cu ambasadorul Hans Klemm: Totul a iesit la iveala. Postarea de pe site-ul Guvernului(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hand Klemm. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, cei doi au discutat, printre altele, despre.

Viorica Dancila, intalnire de ULTIMA ORA, la Guvern, cu ambasadorul SUA

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit luni dupa-amiaza, la Palatul Victoria, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, informeaza Stiripesurse. ro. Diplomatul american a ajuns la sediul.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )