Libnet.ro
UNICEF

07:46

Eugen Teodorovici va da explicatii, n Parlament, despre Ordonanta lacomiei

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici va da explicatii, n Parlament, despre Ordonanta lacomiei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost invitat luni de USR, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, pentru a da explicatii despre efectele OUG 114/2018. USR ii va cere ca Ordonanta aceasta sa dispara la fel se repede cum a intrat in vigoare!, a scris Cristina Pruna, deputat USR, pe pagina sa de Facebook. Aceasta spune ca va urma o motiune simpla. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovoci merge in Parlament sa dea explicatii despre ORDONANTA LACOMIEI

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost chemat, luni, in Parlament, la Ora Guvernului, sa dea explicatii despre Ordonanta 114 Legea lacomiei). Initiativa apartine USR. Orlando Teodorovici.

Ministrul de Finante, despre ordonanta 114: A fost facuta de toata echipa guvernamentala

Ministrul de Finane a vorbit la Antena 3 despre ordonanta 114, cu privire la taxa pe lacomie. Eugen Teodorovici sustine ca actul normativ a fost creat impreuna cu toata echipa guvernamentala si ca au consultat.

Dancila, despre ordonanta 114: Acolo unde sunt probleme, sa vedem ce modificari facem. Nu inseamna ca, daca cineva striga mai tare, ala are dreptate

Premierul Viorica Dancila il contrazice pe ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si spune ca vor exista modificari la ordonanta 114 acolo unde sunt probleme, dar acest lucru nu inseamna o cedare si nici ca daca cineva striga mai tare, ala are dreptate.

Eugen Teodorovici, despre controale facute de ANAF: Au fost actiuni importante pentru companiile mari

Eugen Teodorovici a vorbit duminica seara despre controare pe care ANAF le-a inceput. Ministrul de finante sustine ca institutia a demarat doua actiuni pentru marile companii, una dintre ele si la.

Tariceanu, replica dura pentru ministrul de Finante, Eugen Teodorovici: Sa-si tina parerile pentru el

Se lasa cu replici dure in coalitia PSD-ALDE. Asta dupa ce presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a pus la punct pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. intre noi, cei de la ALDE, si domnul.

Eugen Teodorovici a anuntat data limita pana la care toti romanii isi vor primi inapoi banii pe taxa auto

Banii privind taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

E oficial: Data la care SE RESTITUIE taxa auto! ANUNTUL facut de Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat, duminica seara, ca banii din taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, potrivit Agerpres. Cu sau fara somatia Comisiei.

Eugen Teodorovici dezvaluie cand va fi returnata taxa auto. Care este data limita

Banii privind taxa auto vor fi rambursati cel tarziu pana in luna iunie a acestui an, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a fost ales vicepresedinte al BERD

Ministrul roman al Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost ales drept unul dintre cei doi vicepresedinti ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), a anuntat, astazi, ministerul de resort.

Eugen Teodorovici, ales intr-o functie importanta in Uniunea Europeana

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a fost ales vicepresedinte al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), mandatul acestuia va incepe in luna mai si se va incheia in 2020, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )