Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput DESTRAMAREA coalitiei PSD-ALDE! SCANDAL MONSTRU pe cele mai BANOASE companii romanesti: Oamenii lui Tariceanu s-au SUCIT si sustin acum guvernanta corporativa

B1 B1,
A inceput DESTRAMAREA coalitiei PSD-ALDE! SCANDAL MONSTRU pe cele mai BANOASE companii romanesti: Oamenii lui Tariceanu s-au SUCIT si sustin acum guvernanta corporativa

Frictiuni serioase intre PSD si ALDE! Cele doua partide ale coalitiei de guvernare se cearta pe modul in care sa fie desemnati managerii marilor companii de stat. Deputatul USR Cristina Pruna a publicat o. continuă pe B1

SCANDAL MONSTRU pe dosarele cu listele FARA PENALI de la Primaria Arad. Gheorghe Falca denunta semnaturile false si spune ca va face plangere penala (VIDEO)

Scandal monstru in jurul dosarelor cu listele de semnaturi stranse in cadrul campaniei USR Fara penali in functii publice. Uniunea Salvati Romania a ridicat, luni, de la Primaria Arad, cele 32 de dosare cu.

Scandal monstru in PNL: A fost solicitata interventia Politiei pentru a opri conflictul

Dupa scandalul de la varful PSD, transat in Comitetul Executiv al PSD, nici liberalii nu s-au lasat mai prejos, ba chiar au depasit orice lege nescrisa a politicii si au facut un scandal monstru, doar ca nu la.

Cele mai amuzante bancuri universitare. De ce injura studentii de la Teologie mai bine decat toti ceilalti

Bancurile scrise pe seama studentilor sunt printre cele mai amuzante. in cele ce urmeaza va vom prezenta o selectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

Alarmant! Boala grava de care vor suferi 5 milioane de romani pana in 2024. Cele mai mari probleme, in sudul Romaniei

Peste 1,7 milioane de romani au diabet, iar alte trei milioane de persoane sufera de prediabet si vor dezvolta boala in urmatorii zece ani daca nu iau masuri, cele mai mari probleme fiind in zona de sud a.

Cele mai bune fructe uscate, fabrica de antioxidanti. Cate grame de stafide ar trebui sa consumam zilnic

Pentru ca sunt o sursa buna de zaharuri sanatoare, stafidele sunt indicate in perioadele de convalescenta, dupa eforturi fizice sau intelectuale. Sunt considerate cele mai sanatoase fructe uscate deoarece contin cupru si fier, iar datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin sunt o gustarea care tine de foame. Medicii spun ca pot fi consumate zilnic intre 70 si 100 de grame de fructe uscate.

George Iacob, prefectul judetului: 50 de focare de pesta. Cele mai multe in localitatea Perisoru

Dupa o saptamana de acalmie, noi focare de pesta porcina au fost confirmate in judetul Calarasi. Conform prefectului judetului Calarasi, George Iacob, cele mai multe, 29, sunt in localitatea Perisoru.

Banca Romaneasca ridica stacheta la depozite: dobanzile la Depozitul Centenar, printre cele mai mari din piata

Banca Romaneasca ridica stacheta la depozite: dobanzile la Depozitul Centenar, printre cele mai mari din piata. Astfel, pe scadenta de un an, dobanda platita de banca la plasamentele in lei ajunge la 3,75%.

Anul viitor se poarta Versace! Iata cele mai cool outfit-uri pentru femei!

Femeia Versace este creativa, sigura pe ea, puternica si misterioasa. Este o aparitie iconica, iar colectia Versace pentru sezonul primavara-vara 2019 confirma acest lucru. Iata cele mai cool tinute propuse de Versace pentru vara viitoare, in cadrul Milano Fashion Week.

Cele mai valoroase companii de stat, in pericol

Fondul Proprietatea isi exprima ingrijorarea majora cu privire la un nou proiect legislativ, discutat in prezent in comisiile din Camera Deputatilor, care propune exceptarea a 100 de companii de stat de la aplicarea legislatiei in vigoare privind guvernana corporativa. Unele dintre cele mai valoroase companii de stat romanesti, care activeaza in sectoare vitale, sunt vizate, printre acestea numarandu-se: Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroporturi Bucuresti, Romgaz, Salrom, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Transelectrica si CE Oltenia.

Cele mai diabolice romance din secolul XX. Amanta care a alungat o regina, temuta stalinista Ana Pauker si catastrofala Elena Ceausescu

O multime de marturii au contribuit la diabolizarea unora dintre cele mai puternice femei din Romania secolului XX: Ana Pauker, Elena Lupescu si Elena Ceausescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )