Libnet.ro
UNICEF

19:17

Sefa Curtii Supreme, la bilantul DNA: in alti ani, masa de la prezidiu era mai lunga si mai incapatoare! Samanta neincrederii a fost sadita si incepe sa dea roade

B1 B1,
Sefa Curtii Supreme, la bilantul DNA: in alti ani, masa de la prezidiu era mai lunga si mai incapatoare! Samanta neincrederii a fost sadita si incepe sa dea roade

Presedintele Instantei supreme, Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, la bilantul DNA, intr-un mesaj transant de sustinere a independentei Justitiei, ca in alti ani masa de la prezidiu era mai lunga si mai. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, reactie ironica dupa bilantul DNA: Kovesi este singura optiune pentru un univers mai sigur

Deputatul Liviu Plesoianu vine cu noi reactii, dupa bilantul DNA,dar si dupa avizul negativ al CSM pe cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul PSD are de aceasta data ironii dure si.

Iohannis, la bilantul DNA: Asistam la manifestari virulente ale disperarii. incercari de manipulare pentru a discredita DNA si incercari de a subordona Justitia politicului. Inadmisibil! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul DNA pe 2017, ca Directia este tina incercarilor unor inculpati sau chiar condamnati de a o discredita. Manipularile lor, insa, sunt sortite esecului,.

Ce s-a intamplat cu o seara inainte de bilantul DNA, pe o straduta din Bucuresti (VIDEO)

Autoritatile au intrat in alerta cu o seara inainte de bilantul DNA pentru ca zapada sa nu-i tulbure pe invitatii Laurei Codruta Kovesi. Strada pe care a venit presedintele, ambasadorul SUA sau sefii din.

Augustin Lazar, la bilantul DNA: Anul 2017 a fost un an mai complicat, dar nu as dramatiza. Atunci cand sunt valuri ne putem da masura profesionalismului

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, miercuri, la bilantul DNA, ca anul 2017 a fost un an sensibil, insa nu ar dramatiza in sensul ca a fost greu, spunand ca, atunci cand sunt valuri, magistratii isi pot da masura profesionalismului.

Kovesi, la bilantul DNA: Cand sunt critici din societate, trebuie sa ni le asumam. Vrem sa facem din Romania o tara mai curata (VIDEO)

Ne-am facut datoria cu mult efort, profesionalism, dar cand sunt critici din societate trebuie sa ni le asumam, a declarat Laura Codruta Kovesi, la bilantul DNA pe 2017. Aceasta a insistat ca societatea trebuie s.

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora, dupa discursul lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA

Liviu Plesoianu a facut un anunt de ultima ora, dupa ce a auzit declaratiile lui Klaus Iohannis de la bilantul DNA. Deputatul PSD a spus ca este mai hotarat ca oricand sa candideze la alegerile.

Discursul lui Iohannis la bilantul DNA: Asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea de a subordona justitia politicului. N-au sanse

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la bilantul DNA, ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului, in care niste inculpati si condamnati penal s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au anchetat. Presedintele a spus insa ca acestia nu au sanse de reusita.

Iohannis, la bilantul DNA: Asistam la manifestari virulente ale disperarii. Niste inculpati si niste condamnati s-au unit pentru a-i discredita pe aceia care i-au cercetat. Inadmisibil! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul DNA pe 2017, ca Directia este tina incercarilor unor inculpati sau chiar condamnati de a o discredita. Manipularile lor, insa, sunt sortite esecului,.

Marii absenti de la bilantul DNA

DNA si-a prezentat, miercuri, raportul de activitate pentru anul 2017. De la eveniment au fost insa si absente notabile. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, seful SRI, Eduard Hellvig, si sefa CSM, Simona.

Kovesi, la bilantul DNA: Au fost inchise dosare cu prejudiciul de 148 MILIOANE de euro, dupa decizia CCR privind abuzul in serviciu. Sunt interesate alte institutii sa recupereze banii pierduti?

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, la bilantul institutiei pe anul precedent, ca nu mai putin de 275 de dosare cu prejudiciul de 148 mililoane de euro au fost inchise dupa decizia Curtii Co.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )