Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sefa Curtii Supreme, Cristina TARCEA, declaratie transanta in scandalul revocarii lui Kovesi: Orice decizie CCR trebuie RESPECTATAa (VIDEO)

B1 B1,
Sefa Curtii Supreme, Cristina TARCEA, declaratie transanta in scandalul revocarii lui Kovesi: Orice decizie CCR trebuie RESPECTATAa (VIDEO)

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat ca orice decizie a Curtii Constitutionale trebuie respectata. Asta in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis. continuă pe B1

Sefa Curtii Supreme critica modificarile aduse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat ca a urmarit modul in care au fost modificate, in Parlament, Codul Penal si cel de Procedura Penala si a ajuns la concluzia.

Presedintele Curtii Supreme, despre schimbarea Codurilor penale: Sunt multe chestiuni discutabile

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a declarat joi ca a urmarit procesul legislativ privind schimbarea Codurilor penale si de procedura penala si a afirmat ca exista multe chestiuni discutabile.

Presedintele Curtii Supreme, despre schimbarea Codurilor penale: Sunt multe chestiuni discutabile. Magistratii cer CSM sa apere independenta justitiei

Presedintele Curtii Supreme, Cristina Tarcea, a declarat joi ca a urmarit procesul legislativ privind schimbarea Codurilor penale si de procedura penala si a afirmat ca exista multe chestiuni discutabile, iar peste 1000 de magistrati au solicitat CSM sa ia in considerare apararea independentei sistemului judiciar, dupa atacurile la adresa justitiei, formulate de liderii PSD la mitingul de sambata.

Cristina Tarcea, presedintele Curtii Supreme: Voi sesiza CSAT. Asistam la o periclitare a actului de justitie

Cristina Tarcea, sefa Curtii Supreme, a denuntat joi, in cadrul CSM, presiunile la care este supusa institutia pe care o conduce acum cand trebuie sa se pronunte sentinte in dosare grele, si a sustinut ca va sesiza personal Consiliul Superior de Aparare al Tarii.

Sefa Instantei Supreme: Asistam la o manipulare ingrozitoare, generala, care are scopul de a periclita actul de justitie. Voi sesiza CSAT si Inspectia Judiciara

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost acuzata ca este o apropiata a serviciilor secrete si ca efectueaza vizite la casele de protocol ale SRI. Cristina Tarcea neaga insa aceste acuzatii.

Premiera in Justitie. Sefa iCCJ, Cristina Tarcea, sesizeaza CSAT: Orice decizie judecatoreasca trebuie respecata

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Cristina Tarcea, a declarat joi ca va solicita sesizarea CSAT si al Inspectiei Judiciare,in urma afirmatiilor aparute in spatiul public cu pr.

Premiera in Justitie. Sefa iCCJ, Cristina Tarcea, sesizeaza CSAT: Orice decizie judecatoreasca trebuie respectata

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Cristina Tarcea, a declarat joi ca va solicita sesizarea CSAT si al Inspectiei Judiciare,in urma afirmatiilor aparute in spatiul public cu pr.

Cristina Tarcea: Orice decizie judecatoreasca trebuie respectata, inclusiv deciziile Curtii Constitutionale

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a afirmat, joi, ca orice decizie judecatoreasca trebuie respectata, inclusiv deciziile Curtii Constitutionale.

Cristina Tarcea, despre modificarea codurilor penale: Revizuirea hotarrilor judecatoresti ar avea un impact negativ asupra sistemului juridic

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, a declarat joi ca a urmarit procesul de modificare a Codurilor penal si de procedura penala, precizand ca prevederea care ar permite revizuirea hotararilor judecatoresti defintive va avea efecte negative. Totusi, Tarcea a insistat ca trebuie sa tinem cont ca procesul legislativ nu s-a incheiat si, deocamdata, avem doar o prima forma a modificarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )