Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, atac dur pe ordonanta lui Toader: Este cras neconstitutionala / PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale in frunte cu Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, atac dur pe ordonanta lui Toader: Este cras neconstitutionala / PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale in frunte cu Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat in termeni duri ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader pentru redeschiderea dosarelor solutionate de completurile de 5 judecatori nelegal. Acesta a aratat ca o. continuă pe B1

Iohannis, atac la Dragnea, dupa ordonanta anuntata de Toader:PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, in frunte cu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD pe tema ordonantei de urgenta anuntata de ministrul Tudore Toader, act legislativ prin care se deschide poarta anularii tuturor sentintelor date de Completurile de 5 de la Curtea Suprema, din 2014 incoace.

CIOLOS DESPRE ORDONANTA LUI TOADER: Este o compromitere a ideii de Justitie

Ordonanta de urgenta anuntata de ministrul Justitiei, prin care cei condamnati sa poata depune contestatii in anulare, este nedemocratica si neconstitutionala pentru ca intervine brutal in deciziile Justitiei.

IOHANNIS, DESPRE ORDONANTA LUI TOADER: Chestiunea este cras neconstitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este cras neconstitutionala ordonanta de urgenta anuntata de ministrul Justitiei prin care cei condamnati sa poata depune contestatii in anulare.

Iohannis, despre ordonanta pe tema completurilor de 5: Este cras neconstitutionala. PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, n frunte cu Dragnea

Ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea face contestatie in anulare este cras neconstitutionala, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca PSD incearca si acum sa gaseasca solutii pentru problemele penale ale politicienilor, in frunte cu Liviu Dragnea.

Augustin Lazar: L-am cunoscut pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce s-a consumat toata procedura de numire

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, luni seara, ca afirmatia ca ar fi semnat o ordonanta de clasare a unui dosar care l-ar viza pe presedintele Klaus Iohannis este ridicola si sustine ca l-a cunoscut pe seful statului dupa ce s-a consumat toata procedura de numire.

Prima reactie a Guvernului la atacul lui Klaus Iohannis: Pentru noi este un punct negativ. Toti considera neserioasa aceasta abordare

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a vorbit, marti, despre audierile dinComisiade Specialitate a Perlamentului European de la Bruxelles, dar si despre declaratiile presedintelui Klaus Iohannis cu pr.

Coalitia de guvernare decide strategia impotriva lui Klaus Iohannis

Coalitia de guvernare ar putea decide astazi ce strategie adopta impotriva lui Klaus Iohannis. Liviu Dragnea s-a intors din vacanta si se va intalni cu Calin Popescu-Tariceanu pentru a stabili care este.

Consiliile locale, obligate sa plateasca bursele pentru elevi. Presedintele Klaus Iohannis a promugat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat recent proiectul pentru modificarea Legii Educatiei, prin care este instituita obligatia pentru consiliile locale sa acorde burse de performanta, de merit, de studiu si de ajutor social pentru elevii de la cursurile cu frecventa din invatamantul preuniversar.

KLAUS IOHANNIS: Deprecierea leului - rezultatul guvernarii PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu privire la deprecierea leului in fata euro, ca PSD guverneaza prost si acest lucru se reflecta si in cursul de schimb.

KLAUS IOHANNIS: Documentele pentru numirea ministrilor, analizate la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca ultimele documente trimise de premierul Viorica Dancila pentru numirea Liei-Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii si a lui Mircea Draghici la Transporturi sunt in analiza departamentului de specialitate al Administratiei Prezidentiale iar un raspuns va fi dat intr-un timp rezonabil.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )