Libnet.ro
UNICEF

20:32

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD: Nu aceasta este solutia. Nu s-a consultat in partid

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD: Nu aceasta este solutia. Nu s-a consultat in partid

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, criticat in interiorul PNL pentru ca a facut plangere penala impotriva premierului PSD

Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, unul dintre cei mai influenti liberali din teritoriu, nu este de acord cu initiativa liderului PNL, Ludovic Orban, de a depune o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila.

Ludovic Orban, criticat in PNL de unii din cei mai influenti lideri pentru depunerea plangerii penale

Decizia lui Ludovic Orban de a depune plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare si impotriva lui Liviu Dragnea pentru divulgare de informatii secrete in scandalul mutarii am.

Plangerea lui Ludovic Orban impotriva premierului Dancila, criticata chiar in interiorul PNL. Nu aceasta este solutia

Ludovic Orban a fost aspru criticat pentru gestul sau de a depune o plangere penala impotriva Vioricai Dancila chiar de oameni din partidul sau, Primarul PNL din Oradea, Ilie Bolojan, a spus ca nu e de.

Citu:Ce mai freamat, ce mai zbucium. S-a inflamat tot PSD-ul pentru ca cetateanul Ludovic Orban a uzat de un drept al sau si a facut plangere impotriva premierului

Senatorul PNL Florin Citu comenteaza ironic ultimele declaratii ale membilor PSD facute dupa ce presedintele PNL Ludovic Orban a depus plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, spunand ca acestia doar se victimizeaza. Citu spune ca este suparat foc acelasi PSD care a dat OUG 13, a trecut prin Parlament legi fara nicio dezbatere si acum modifica legile justitiei.

Calin Popescu Tariceanu, atac necrutator la Ludovic Orban: Are o faza de nebunie sau e un plan bine alcatuit?

Calin Popescu-Tariceanu a criticat in termeni duri initiativa presedintelui PNL, Ludovic Orban, de a face plangere penala pe numele premierului Viorica Dancila in cazul mutarii ambasadei.

Ludovic Orban, prima declaratie dupa ce le-a facut plangere penala premierului Dancila si lui Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel.

Mircea Badea explica de ce e bine ca Orban i-a facut plangere penala premierului Viorica Dancila

Mircea Badea a afirmat pe pasa cu emisiunea 100 de minute ca e foarte bine ca liderul PNL Ludovic Orban i-a facut plangere penala premierului Viorica Dancila si a oferit si argumentele sale: Sunt fan. Brav.

Surse: Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare, potrivit unor surse ale ziarului Adevarul. Liderul PNL a refuzat sa comenteze, dar nu a infirmat informatia.

Ludovic Orban, plangere penala pe numele Vioricai Dancila. Premierul, acuzat de inalta tradare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala pe numele Vioricai Dancila, premierul fiind acuzat de inalta tradare in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel.

PNL a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3199 seconds )