Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, mesaj pentru ministrul Finantelor: ii atrag atentia lui Teodorovici ca bugetul Romaniei nu este circul Orlando

B1 B1,
Ludovic Orban, mesaj pentru ministrul Finantelor: ii atrag atentia lui Teodorovici ca bugetul Romaniei nu este circul Orlando

Liderul PNL, Ludovic Orban, l-a criticat, miercuri, extrem de dur pe ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Vorbind despre Raportul. continuă pe B1

Orban, mesaj pentru Dragnea: Va somez sa nu mai amenintati cetatenii romani! incetati campania de intimidare!

Ludovic Orban i-a cerut lui Liviu Dragnea sa inceteze cu amenintarile la adresa jurnalistilor, procurorilor si a celorlalti cetateni romani care isi fac datoria. Vreau sa fac si cateva precizari.

Ludovic Orban avertizeaza Guvernul: Orice atentat la Pilonul II de pensii poate imbraca forma unei fapte de natura penala

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un avertisment dur la adresa Guvernului, in contextul scandalului legat de banii din Pilonul II de pensii. Orban le atrage atentia guvernantilor ca orice atentat la.

Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Ludovic Orban, la Parchetul General / Acolo a venit miercuri dimineata si deputatul Catalin Radulescu

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General, transmite news. ro. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Scandal urias in sedinta PNL. Atacuri la adresa lui Ludovic Orban pentru plangerea impotriva Vioricai Dancila

Este scandal uriasin sedinta PNL. Liberalii nu reusesc sa se inteleaga daca vor sustine sau nu formal plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu.

Ludovic Orban, dupa criticile Comisiei Europene: Guvernul PSD a transformat Romania in oaia neagra a UE. Actualii guvernanti - niste ageamii

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac extrem de dur la adresa actualei guvernari, dupa criticile aduse Romaniei in cele doua documente ale Comisiei Europene. Potrivit lui Orban, guvernul PSD a transformat.

Ludovic Orban, despre plangerea penala impotriva Vioricai Dancila: Sunt un om care isi asuma riscurile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, despre plangerea pe care a depus-o impotriva premierului Vioricai Dancila. Orban a precizat ca demersul a fost facut din.

Ludovic Orban a adormit la o conferinta despre problemele din invatamant (VIDEO)

Ludovic Orban a obosit dupa agitatia cu plangerea penala impotriva Vioricai Dancila. Liderul PNL a fost suprins dormind la o conferinta, arata B1 TV. Desi imaginile sunt graitoare, Orban sustine ca, de.

Conducerea PNL si asuma plngerea penala depusa de liderul Ludovic Orban mpotriva premierului. Decizia a fost luata dupa ce unii liberali s-au dezis de acest demers

Liberalii sustin demersul presedintelui PNL, Ludovic Orban, privind plangerea penala depusa impotriva premierului Viorica Dancila, decizia fiind luata prin votul Biroului Executiv in conditiile in care au existat voci la varful PNL care s-au dezis de actiunea lui Orban. Printre cei care au iesit public si au criticat demersul sau a fost si primarul Oradei Ilie Bolojan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2006 seconds )