Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ministrul Economiei, criticat de deputatii opozitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Economiei, criticat de deputatii opozitiei

Motiunea simpla depusa de 67 parlamentari liberali impotriva ministrului Economiei, Danut Andrusca, a fost dezbatuta, ieri, in plenul Camerei Deputatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Tutuianu, despre ministrul Economiei: E atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute

Ministrul Economiei, danut Andrusca, ar fi fost criticat de presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, care, potrivit unei inregistrari difuzate de Romania TV, a spus despre Andrusca ca e atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute.

Reportaj. Ministrul Economiei a ajuns si de rasul PSD-istilor. Noi jigniri in Parlament: Voi sunteti prosti? Pe Orban l-a prins cu banii

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a mers luni in Camera Deputatilor pentru a da socoteala privind activitatea, demers prilejuit de motiunea depusa de Opozitie impotriva sa.

VIDEO Reportaj. Ministrul Economiei a ajuns si de rasul PSD-istilor. Noi jigniri in Parlament: Voi sunteti prosti? Pe Orban l-a prins cu banii

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a mers luni in Camera Deputatilor pentru a da socoteala privind activitatea, demers prilejuit de motiunea depusa de Opozitie impotriva sa. Mai putin de jumatate dintre colegii sai au mers sa-l asculte la inceput, iar spre final nu mai erau nici 20. Mai mult, social-democratii s-au amuzat de discursul colegului lor, un politician care de cele mai multe ori se exprima cu dificultate.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Ministrul Economiei a votat: Votul de astazi este important pentru noi, dar mai ales pentru copiii nostri.

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a anuntat, pe Facebook, ca a votat la referendumul pentru revizuirea Constitutiei cu mandrie si cu demnitate. Am votat, cu mandrie si demnitate, la acest referend.

Tutuianu (PSD), despre ministrul Economiei (PSD): E atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute. Singura lui legatura cu economia e ca a avut o vulcanizare...

Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita, este de parere ca Danut Andrusca, ministrul PSD al Economiei, este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de cinci minute ce spune o persoana. Mai mult,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )