Libnet.ro
UNICEF

19:15

Rezist il ataca pe Dacian Ciolos:Tu, Dacian Ciolos, nu esti un om nou. Jos labele de pe Romania!

Adevărul Adevărul,
Rezist il ataca pe Dacian Ciolos:Tu, Dacian Ciolos, nu esti un om nou. Jos labele de pe Romania!

Dacian Ciolos a fost criticat de cei din comunitatea Rezist, pe pagina de Facebook a acestora fiind publicat un mesaj in care fostul premier e atacat pentru ca nu a fost atent in alegerea oamenilor care se ocupa de partid si care ar fi trebuit sa nu aiba nicio potentiala problema de imagine. continuă pe Adevărul

Comunitatea Rezist, atac dur la Ciolos: Nu esti un om nou / Toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu comunistii, securitatea, sa va dati n spate. Jos labele de pe Romnia!

Pe pagina de Facebook a comunitatii Rezist a fost postat un mesaj foarte dur la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos, ca urmare a scandalului provocat de articolul lui Marius Oprea. Cei de la Rezist afirma ca este necesar pentru Romania ca toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu PCR, comunistii, securitatea, militia, tortionarii, turnatorii sa va dati in spate din administratia publica si din politica.

Pagina de Facebook Rezist, atac dur la Ciolos: Nu esti un om nou / Toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu comunistii, securitatea, sa va dati n spate. Jos labele de pe Romnia!

Pe pagina de Facebook a comunitatii Rezist a fost postat un mesaj foarte dur la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos, ca urmare a scandalului provocat de articolul lui Marius Oprea. Cei de la Rezist afirma ca este necesar pentru Romania ca toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu PCR, comunistii, securitatea, militia, tortionarii, turnatorii sa va dati in spate din administratia publica si din politica.

UPDATE Pagina de Facebook Rezist, atac dur la Ciolos: Nu esti un om nou. Toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu comunistii, securitatea, sa va dati n spate. Jos labele de pe Romnia! / Postarea a fost ulterior stearsa

Pe pagina de Facebook a comunitatii Rezist a fost postat un mesaj foarte dur la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos, ca urmare a scandalului provocat de articolul lui Marius Oprea. Cei de la Rezist afirma ca este necesar pentru Romania ca toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu PCR, comunistii, securitatea, militia, tortionarii, turnatorii sa va dati in spate din administratia publica si din politica. UPDATE Postarea a fost stearsa, dupa ce administratorul paginii de Facebook, Petre Sarbu, a venit cu precizari, afirmand ca a fost purtat de val si ca ceea ce a scris a fost o opinie personala, nu a comunitatii.

Gruparea rezist, atac devastator la Dacian Ciolos: Tu, Dacian Ciolos, nu esti un om nou. Jos labele de pe Romania!

Dacian Ciolos a fost criticat de cei din comunitatea Rezist, pe pagina de Facebook a acestora. Am tacut cand gurile rele spuneau ca Dacian e fiu de militian, la fel ca Dragnea. Am tacut cand gurile.

O pagina a miscarii Rezist, mesaj dur la adresa lui Dacian Ciolos: Tu nu esti un om nou! Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai / UPDATE: Ulterior, postarea a fost stearsa

UPDATE: Mesajul extrem de dur la adresa lui Dacian Ciolos a fost sters de pe respectiva pagina de Facebook rezist. Una din paginile de Facebook ce reprezinta comunitatea Rezist publica un mesaj.

O pagina a miscarii Rezist, mesaj dur la adresa lui Dacian Ciolos: Tu nu esti un om nou! Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai

Una din paginile de Facebook ce reprezinta comunitatea Rezist publica un mesaj extrem de dur la adresa lui Dacian Ciolos privind felul in care acesta a ales sa raspunda dupa ce istoricul Marius Oprea a aratat.

Istoricul Marius Oprea: Eminenta cenusie din spatele partidului lui Dacian Ciolos este ANCHETATORUL meu de la Securitate

Dacian Ciolos si-a pus secretar de partid un fiu de securist, adrian Ioradache. Istoricul Marius Oprea arata ca eminenta cenusie din spatele Partidului Libertatii, Unitatii si Solidaritatii este Alexandru.

Istoricul Marius Oprea: Eminenta cenusie din spatele partidului lui Dacian Ciolos este anchetatorul meu de la Securitate

Istoricul, poetul si eseistul Marius Oprea scrie pe podul. ro ca fondatorul partidului PLUS al lui Dacian Ciolos este Alexandru Iordache, fost maior al Securitatii, omul care a condus echipa care l-a anchetat pe.

Kelemen Hunor: Klaus Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos. in acest caz suntem intr-un mare necaz

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, ca la alegerile prezidentiale s-ar putea spune sigur ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul doi, iar in aceasta situatie va castiga un al doilea mandat. insa, liderul UDMR a precizat ca Iohannis poate fi batut de Dacian Ciolos, dar in aces caz suntem intr-un mare necaz, potrivit publicatiei Maszol, citat de G4Media.

O pagina a miscarii Rezist, mesaj dur la adresa lui Dacian Ciolos: Tu nu esti un om nou! Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai / UPDATE: Autorul postarii si-a cerut scuze

UPDATE: Petre Sarbu, administratorul paginii de Facebook rezist, a revenit cu o noua postare in care a sustinut ca a fost purtat de val si ca a exprimat doar o opinie personala. El a tinut sa-si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3569 seconds )