Libnet.ro
UNICEF

15:30

Scandalul din PNL: Nicio sanctiune deocamdata pentru contestatarii lui Orban; acestia nu au venit la sedinta / Liderul PNL a avertizat ca va aplica statutul pe viitor

Hotnews Hotnews,
 Scandalul din PNL: Nicio sanctiune deocamdata pentru contestatarii lui Orban; acestia nu au venit la sedinta / Liderul PNL a avertizat ca va aplica statutul pe viitor

Niciunul dintre cei care l-au criticat pe Ludovic Orban in mesajele de pe Facebook postate duminica seara nu a fost prezent la sedinta conducerii PNL de luni, au precizat surse liberale pentru Hotnews. ro. Mai multe voci au cerut sanctionarea acestora, insa aceasta propunere nu a fost aprobata. continuă pe Hotnews

Cezar Preda, in scandalul din PNL: Eu sunt crestin, nu cretin

Partidul National Liberal merge intr-o directie gresita pentru ca romanii au nevoie de solutii, nu de o politica a anilor 96-2000, a afirmat, luni, deputatul PNL Cezar Preda, adaugand ca este crestin, nu.

Crin Antonescu intervine in scandalul din PNL: Nu inteleg reprosurile la adresa conducerii

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca nu intelege reprosurile aduse conducerii PNL de lideri ai partidului in frunte cu Alina Gorghiu, cu privire la pozitionarea fata de referendumul pentru.

Cristian Busoi, despre scandalul din PNL: Nu stiu cine ar fi putut impaca si capra si varza

Vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat, luni, ca in interiorul partidului a existat o diversitate de opinii in privinta referendumului privind revizuirea Constitutiei, care ar fi acreditat ideea ca PNL ar.

Pucistii din PNL profita de rezultatul referendumului pentru a contesta conducerea partidului: Unii dintre razvratiti nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare

Mai multi lideri PNL reactioneaza dur dupa ce datele partiale arata ca referendumul pentru redefinirea familiei are toate sansele sa fie invalidat. Adriana Saftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia.

Crin Antonescu, prima reactie in conflictul din PNL: Cred ca e altceva

Fostul lider al PNL,Crin Antonescu, sustine ca puciul din PNL are cu totul alt substrat decat votul de la referendum. Eu nu sunt membru activ in conducerea partidului. Nu stiu exact ce se.

Legea Offshore |Basescu: Tariceanu vrea sa serveasca pe unii, iar Daddy vrea sa se serveasca pe el. Gazele din Marea Neagra sunt bune pentru noi. N-o sa devenim putere regionala (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au ajuns sa se certe pe Legea Offshore si sa discute de bani, fapt ce e o prostie in acest stadiu. in opinia fostului.

Comunitatile LGBT din intreaga lume felicita Romania pentru rezultatul de la refendum: Val de mesaje de lauda pentru boicotul de la urne (FOTO)

Congratulations Romania este mesajul distribuit masiv in urma referendumului din acest weekend, invalidat din cauza absententei masive de la vot. Numeroase comunitati LGBT au distribuit imagini si mesaje in care.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )