Libnet.ro
UNICEF

17:01

Scandal in Parlament dupa ce Bacalbasa a folosit un terman nazist la adresa unui membru din Opozitie

Adevărul Adevărul,
Scandal in Parlament dupa ce Bacalbasa a folosit un terman nazist la adresa unui membru din Opozitie

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a atras noi critici asupra sa miercuri in sedinta din plenul Camerei Deputatilor dupa ce acesta i-a adresat deputatului USR Stelian Ion ca este un untermensch, termen nazist pentru non-arieni. Deputatul Ovidiu Gant din partea grupului minoritatilor a fost primul care a reactionat si a spus despre afirmatiile lui Bacalbasa ca reprezinta a o noua ticalosie a regimului PSD. continuă pe Adevărul

VIDEO Scandal in plenul Camerei Deputatilor dupa ce Bacalbasa a folosit termenul nazist untermensch la adresa unui deputat USR

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a provocat din nou scandal in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce i s-a adresat deputatului USR Stelian Ion cu termenul untermensch, folosit de nazisti pentru non-arieni. Afirmatiile acestuia au provocat furia deputatului Ovidiu Gant din partea grupului minoritatilor, care i-a spus lui Bacalbasa ca este o rusine pentru Romania si pentru Parlament.

Scandal cu Nicolae Bacalbasa in Parlament, dupa ce a facut o asociere intre o expresie nazista si Klaus Iohannis: Sunteti o rusine pentru Romania!

Deputatul minoritatii germane Ovidiu Gant a criticat, miercuri, afirmatiile din plen ale deputatului PSD Nicolae Bacalbasa, spunandu-i acestuia ca nu are ce cauta in Parlament pentru ca a folosit terminologia.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )