Libnet.ro
UNICEF

17:15

Theodor Paleologu: Sunt convins ca multi votanti USR se vor indrepta catre mine. Este o optiune mult mai consistenta decat Dan Barna (VIDEO)

B1 B1,
Theodor Paleologu: Sunt convins ca multi votanti USR se vor indrepta catre mine. Este o optiune mult mai consistenta decat Dan Barna (VIDEO)

Candidatul PMP in alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a lansat o serie de critici la adresa principalilor candidati in alegerile prezidentiale, aratand ca fix aceasta lipsa de solutii l-a convins sa. continuă pe B1

PMP intra in cursa pentru pentru Cotroceni cu Theodor Paleologu. Mihai Neamtu s-a retras din competitia interna

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, va fi desemnat candidat al PMP la alegerile prezidentiale, dupa ce Mihai Neamtu s-a retras din cursa interna pentru Cotroceni. in opinia lui Paleologu, dupa presedintele jucator si presedintele spectator, e nevoie de un presedinte invatator: un invatator care invata el insusi.

Theodor Paleologu, propunerea PMP la prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea.

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale va fi Theodor Paleologu, a decis, duminica, conducerea partidului, la propunerea lui Traian Basescu. Acesta nu a participat la vot.

Basescu: Eu sper ca Theodor Paleologu sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent duminica, la prima parte a reuniunii PMP, unde a sustinut ca Theodor Paleologu sa fie candidatul partidului la alegerile prezidentiale, exprimandu-si speranta ca acesta sa ii incurce rau pe Barna si pe Dancila.

Theodor Paleologu, propus pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la Colegiul National al formatiunii.

PMP si-a anuntat candidatul pentru Cotroceni! Theodor Paleologu intra in cursa pentru prezidentiale

Theodor Paleologu este propunerea pentru candidatura la prezidentiale din partea Partidului Miscarea Populara, pe care presedintele de onoare al PMP, europarlamentarul Traian Basescu, a facut-o duminica la.

Mihail Neamtu anunta ca se retrage din cursa interna a PMP pentru prezidentiale in favoarea lui Theodor Paleologu

Mihail Neamtu a anuntat sambata, pe Facebook, ca se retrage din cursa interna a Partidului Miscarea Populara pentru alegerile prezidentiale, in favoarea lui Theodor Paleologu.

Surse. PMP a hotarat candidatul pentru prezidentiale: Theodor Paleologu

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, este favorit pentru a fi desemnat candidat al PMP la alegerile prezidentiale din noiembrie, au declarat surse din partid, pentru Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )