Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, critici dure la adresa lui Mircea Diaconu dupa ce si-a lansat candidatura in fata Ateneului: Arata ca un aurolac de prin Cismigiu

B1 B1,
Traian Basescu, critici dure la adresa lui Mircea Diaconu dupa ce si-a lansat candidatura in fata Ateneului: Arata ca un aurolac de prin Cismigiu

Traian Basescu a criticat din nou miercuri seara lansarea candidaturii la prezidentiale a lui Mircea Diaconu in fata Ateneului roman. L-am vazut penibil in fata Ateneului. Daca tot te-ai dus sa. continuă pe B1

Liviu Plesoianu, atac dur la adresa lui Mircea Diaconu: Daca e sustinut de Ponta si i se pare ok, atunci ii urez mult succes

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa decizia fostului europarlaemntar Mircea Diaconu pentru a candida la prezidentialele din toamna aceasta, subliniind ca cei doi vad lucrurile complet.

Liviu Plesoianu, primul atac la adresa lui Mircea Diaconu: Se lasa scos din joben de magicienii invartelilor politice

Liviu Plesoianu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a lansat un atac la adresa lui Mircea Diaconu, despre care a spus ca este un candidat care se lasa scos din joben de catre magicienii invartelilor politice. Social-democratul a adaugat ca nimeni nu il poate convinge sa renunte la candidatura sa la prezidentiale.

Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu: imbracat ca un boschetar din Cismigiu! Nu e pentru golani!

Traian Basescu l-a atacat pe Mircea Diaconu, candidat sprijinit de ALDE si Pro Romania la prezidentiale, spunand ca si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia culturala a cladirii istorice, chiar daca a fost imbracat ca si cum ar fi un boschetar din Cismigiu. Traian Basescu, atac dur la Mircea Diaconu .

Traian Basescu: Mircea Diaconu si-a lansat candidatura la Ateneu, incercand sa preia din prestanta cladirii, dar a mers imbracat ca un boschetar din Cismigiu. Nu e pentru golani cladirea (VIDEO)

Traian Basescu l-a criticat pe Mircea Diaconu, candidatul sprijinit de ALDE si Pro Romania cursa prezidentiala, spunand ca acesta si-a facut lansarea la Ateneu, in incercarea de a prelua din traditia.

Cornel Dinu, critici dure la adresa antrenorilor de la FCSB: Niste profitori fara personalitate

Fostul mare international, Cornel Dinu, a vorbitdespre dezastrul de la FCSB si a lansat critici dure la adresa antrenorilor pe care i-a catalogat drept niste profitori fara personalitate. Nu e nimic.

Basescu: Mircea Diaconu arata in fata Ateneului Roman ca un aurolac de prin Cismigiu

Traian Basescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, intrebat ce impresie are despre prestatia politica a lui Mircea Diaconu de pana acum, ca acesta putea macar sa nu fi fost ca un aurolac de prin Cismigiu atunci cand a facut anuntul candidaturii la prezidentiale in fata Ateneului Roman, potrivit Mediafax.

Tariceanu, despre sustinea ALDE lui Mircea Diaconu la prezidentiale: Mi se pare ca e o postura inedita. incearca o interpretare corecta a prevederilor Constitutiei

Calin Popescu Tariceanu afirma ca a purtat discutii cu Mircea Diaconu cu privire la candidura la prezidentiale. Lucrurile s-au schimbat mult la aparitia candidaturii lui Mircea Diaconu si am discutat .

Tariceanu, despre sustinerea ALDE pentru Mircea Diaconu la prezidentiale: Mi se pare ca e o postura inedita. incearca o interpretare corecta a prevederilor Constitutiei

Calin Popescu Tariceanu afirma ca a purtat discutii cu Mircea Diaconu cu privire la candidura la prezidentiale. Lucrurile s-au schimbat mult la aparitia candidaturii lui Mircea Diaconu si am discutat .

Victor Ponta, despre Mircea Diaconu: E candidatul poporului. Daca ma uit in Ucraina, e un model pe care oamenii si-l doresc (VIDEO)

Victor Ponta a anuntat, luni, oficial, ca Pro Romania il va sustine pe candidatul independent la prezidentiale Mircea Diaconu. Mircea Diaconu nu va fi membru Pro Romania, nu-l chemam la sedinte, il.

Goana dupa candidat! Calin Popescu Tariceanu se retrage de la alegerile prezidentiale. Mircea Diaconu, in carti pentru Cotroceni

Calin Popescu Tariceanu se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale, sustin surse din cadrul ALDE. Anuntul oficial ar urma sa fie facut in sedinta Biroului Politic Central, de la ora 16:00. Mircea Diaconu ar fi in carti pentru Palatul Cotroceni, urmand sa fie sustinut de ALDE si Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu se retrage de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )