Libnet.ro
UNICEF

19:30

Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis

Viorica Dancila il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu a consultat-o in legatura cu problemele pe care le va discuta cu Donald Trump in timpul vizitei la Casa Alba. Totodata, premierul ii atrage at. continuă pe Antena3

Viorica Dancila il critica pe Iohannis in legatura cu vizita in SUA: Subiectele care vor fi abordate trebuiau discutate inainte cu Guvernul si cu Parlamentul

Premierul Viorica Dancila a declarat ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa discute in prealabil cu Guvernul si cu Parlamentul problemele pe care le va aborda in timpul vizitei oficiale din.

Calin Popescu Tariceanu, critici dure la adresa lui Iohannis, dupa incidentul de Ziua Marinei: Presedintele e doar un robot care si-a recitat textul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat sambata lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis in soldatului care a lesinat la Ziua Marinei, apreciind ca aceasta atitudine reprezinta o.

Viorica Dancila, reactie dura la adresa lui Ponta. Are un stil mincinos si duplicitar

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitaral lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO.

Propunerile de noi MINISTRI, pe masa lui Klaus Iohannis cel tarziu marti. Viorica Dancila: Vom merge pe o remaniere guvernamentala, nu pe o restructurare guvernamentala (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, la Iasi, ca cel tarziu marti va trimite propunerile pentru noii ministri presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre ministrii de la Interne si Educatie, dupa.

Viorica Dancila a schitat portretul viitorului ministru al Educatiei: Ce calitati trebuie sa aiba cel care va conduce invatamantul romanesc

Premierul Viorica Dancila a spus ca pana marti va trimite propunerile de ministrii presedintelui Klaus Iohannis. Este vorba despre posturile de la Educatie si Interne. Dancila a schitat portretul.

Viorica Dancila spune ca saptamana viitoare ii trimite presedintelui propunerile de ministri pentru posturile vacante

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, intr-o conferinta la Iasi, ca nominalizarile pentru functiile de vicepremier si de ministri care sunt vacante vor fi discutate intr-o sedinta a Comitetului Executiv National si ca vor fi trimise saptamana viitoare presedintelui Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, replica dura pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agenda ascunsa

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta dupa ce fostul prim-ministru a povestitit luni dimineata cum au decurs discutiile cu presedintele PSD privind cooptarea Pro Romania la guvernare.

Florin Calinescu, mesaj incendiar catre Viorica Dancila: E o gluma proasta, politicianul nu are sex, e politician si atat

Florin Calinescu a facut noi comentarii acide la adresa premierului Viorica Dancila, intr-o interventie televizata, in care a vorbit despre primele impresii dupa intrarea in viata.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Cati bani a dat Viorica Dancila pe elicopterul privat cu care a mers in Moldova. Reactia premierului

Viorica Dancila a mers cu un elicopter privat la vizita din Moldova, spre nemultumirea celor care de ani intregi se plang ca nu au o autostrada care sa lege regiunea de restul tarii. intrebata cat a costat zborul cu elicopterul de la Bucuresti pana la Iasi, Dancila a evitat sa dea un raspuns clar. Viorica .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )