Libnet.ro
UNICEF

18:45

A inceput sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Antena3 Antena3,
A inceput sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Update: Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost reluata, miercuri, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a sedintei, inceputa saptamana trecuta, se afla subiecte referitoare la planul de. continuă pe Antena3

Sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc miercuri in sedinta CSAT, unde ar trebui sa se stabileascabugetele Serviciilor Secrete. Sedinta a fost suspendata.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie suspendat din functie? Punerea sub acuzare pentru inalta tradare inseamna automat asta

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Alina Mungiu Pippidi: Sa fiu in locul doamnei Dancila, as publica ordinea de zi a sedintelor de guvern de acum pana in Craciun pe net. Daca bagi in plus ceva, se cheama ca ai mintit(VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a vorbit luni, in cadrul Stirilor B1 TV, despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care i-a solicitat agenda de lucru a.

Iohannis merge la sedinta de Guvern de maine, desi Viorica Dancila il sfideaza in continuare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va merge la sedinta de Guvern de maine, daca aceasta se va tine, cu toate ca nu a primit inca agenda de lucru.

Ministrul Gabriel Les, despre atmosfera din CSAT: Exista tensiune intre Iohannis si Dancila

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a afirmat, miercuri, la Punctul de intalnire, ca a existat o oarecare tensiune in cadrul sedintei CSAT intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Se pregateste OUG pentru noi taxe si impozite. Va arunca in haos economia

Klaus Iohannis a facut declaratii dupa sedinta CSAT. Sedinta CSAT s-a desfasurat in doua zile. Am analizat siam aprobat o serie de masuri importante care privesc apararea tarii si secur.

Cum poate Klaus Iohannis sa continue razboiul cu Viorica Dancila, desi CCR i-a dat dreptate premierului

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat dreptate premierului Viorica Dancila, constatand existenta unui conflict juridic de natura constitutionala in cazul refuzului lui Klaus Iohannis de a accepta revocarile lui Paul Stanescu si Lucian Sova. Presedintele poate, insa, sa continue jocul.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru Viorica Dancila. Presedintele solicita demersuri pentru cetatenii romani aflati in Marea Britanie

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, i-a transmis, marti,o scrisoare VioricaiDancila, prin care ii solicita includerea pe ordinea de zi a proximei sedinte de Guvern a subiectului protejarii.

Viorica Dancila l-a numit pe Ilan Laufer consilier onorific, dupa ce Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea acestuia la Ministerul Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila i-a oferit o functie in Guvern lui Ilan Laufer, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea acestuia pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii. Laufer a fost numit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )