Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis respinge toate propunerile ministrului Apararii pentru sefia Statului Major

Hotnews Hotnews,
 Iohannis respinge toate propunerile ministrului Apararii pentru sefia Statului Major

Presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea MApN pentru functia de sef al Statului Major, urmand sa aiba loc o noua sedinta CSAT pana la finalul anului. continuă pe Hotnews

Cine este generalul Dumitru Scarlat, propunerea ministrului Apararii pentru sefia Statului Major General al Armatei Romane

Generalul locotenent Dumitru Scarlat, propunerea refuzata de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Statului Major General al Armatei Romane, este in acest moment reprezentantul Romaniei la NATO si EU, functie pe care o detine din aprilie 2017.

Klaus Iohannis a respins toate propunerile ministrului Gabriel Les: Presedintele nu este de acord ca generalul Dumitru Scarlat sa fie sef al Statului Majoral Apararii

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu propunerea ministrului Apararii, Gabriel Les, privind noul sef al Statului Major al Apararii, in persoana generalului Dumitru Scarlat. Potrivit primelor.

Klaus Iohannis: Propunerea ministrului Apararii pentru sefia Statului Major NU RESPECTA rigorile legii. Am semnat decretul prin care se prelungeste mandatul generalului Ciuca (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri, la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ca a respins propunerea ca generalul Dumitru Scarlat sa devina sef al Statului Major al Armatei,.

Sedinta a CSAT astazi, de la ora 12.00; pe ordinea de zi sunt solicitarile ministrului Apararii privind unele schimbari in conducerea Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru vineri, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Pe ordinea de zi sunt solicitarile ministrului Apararii privind unele schimbari in conducerea Armatei Romane.

Sedinta CSAT. Presedintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul actualului sef de Stat Major, Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a respins in cadrul sedintei CSAT propunerile ministrului apararii, Gabriel Les, la sefia Statului General Major al Armatei si ca a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciuca. Potrivit Digi 24 , Dumitru.

Ministrul Apararii ii raspunde lui Iohannis: Toate propunerile mele pentru preluarea conducerii Statului Major al Apararii au fost respinse de presedinte, fara argumente

Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret prin care ii prelungeste mandatul generalului Nicolae Ciuca la conducerea Statului Major al Apararii, el precizand ca propunerea facuta de ministrul Apararii, Ga.

Sedinta a CSAT astazise decide cine va fi la sefia Statului Major al Apararii.Care sunt numele vehiculate

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru vineri, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Pe ordinea de zi sunt solicitarile ministrului Apararii privind unele schimbari in conducerea Armatei Romane.

Rasturnare de situatie in sedinta CSAT. Propunerile pentru sefia Armatei ar fi fost respinse de Iohannis

In mai putin de doua orese reuneste Consiliul Suprem de Aparare a tarii si este posibil ca presedintele Klaus Iohannis sa faca declaratii referitoare la revocarea lui Augustin Lazar, dar si la noua.

Ministrul Justitiei anunta ca va sesiza CCR daca presedintele Iohannis respinge revocarea procurorului general

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, a declarat joi seara, la Romania TV, ca va sesiza Curtea Constitutionala daca presedintele Klaus Iohannis va respinge cererea sa de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar sau nu ii va numi pe cei cinci procurori propusi in functii de conducere, potrivit Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Am respins propunerea PSD pentru sefia Armatei. E o noua dovada de incompetenta!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, urmeaza sa faca o declaratie de presa dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT). Oficial, tema sedintei CSAT a fost numirea unui nou sef al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )