Libnet.ro
UNICEF

09:45

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, incepand cu 27 aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, incepand cu 27 aprilie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, astazi, cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, incepand cu data de 27 aprilie. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorii CSM au admis cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, joi, cererea procurorului general, Augustin Lazar, de eliberare din functie prin pensionare. Mandatul de procuror general al lui Lazar expira la finele lunii aprilie.

Cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, discutata astazi de Consiliul Superior al Magistraturii

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii ar urma sa discute joi cererea de pensionare a lui Augustin Lazar. Mandatul procurorului general se incheie in 27 aprilie. in plin scandal generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip, Augustin Lazar a candidat pentru un nou mandat, dar a fost respins de Tudorel Toader.

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Update:Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobatjoi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar Stirea initiala:Sectia pentru.

UPDATE Augustin Lazar se pensioneaza - cererea sa a fost admisa de Consiliul Superior al Magistraturii

Procurorul general Augustin Lazar, implicat in scandalul generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, se pensioneaza. Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii au admis, joi, cererea de pensionare a acestuia. Mandatul procurorului general se incheie in 27 aprilie. Augustin Lazar a candidat pentru un nou mandat, dar a fost respins de Tudorel Toader, care a incercat sa il revoce din functie inca de anul trecut. 00 Sectia de procurori a CSM a trimis cererea de pensionare a lui Augustin Lazar la Cotroceni.

UPDATE Augustin Lazar se pensioneaza - cererea sa a fost admisa de Consiliul Superior al Magistraturii

Procurorul general Augustin Lazar, implicat in scandalul generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, se pensioneaza. Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii au admis, joi, cererea de pensionare a acestuia. Mandatul procurorului general se incheie in 27 aprilie. Augustin Lazar a candidat pentru un nou mandat, dar a fost respins de Tudorel Toader, care a incercat sa il revoce din functie inca de anul trecut.

CSM discuta cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si-a suplimentat ordinea de zi si va discuta joi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar. Lazar a depus cerere de.

Sectia pentru procurori aproba cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

Sectia pentru procurori a CSM discuta in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general, Augustin Lazar, ordinea de zi fiind suplimentata.

C.T. Popescu, reactie la demisia lui Augustin Lazar: Arata desconsiderare fata de Parchet si magistrati

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a depus cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), desi initial se inscrisese pentru un nou mandat. Cristian Tudor Popescu este de parere ca decizia lui Lazar arata desconsiderare fata de Parchet si fata de magistrati. Miscarea lui Augustin Lazar nu putea fi anticipata, cel putin nu [] .

SONDAJ Ce credeti despre decizia lui Augustin Lazar de a se pensiona acum?

Procurorul general Augustin Lazar se pensioneaza. Cu mandatul pe cale sa se incheie pe 27 aprilie si implicat in scandalul produs de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, el a candidat la un nou mandat, dar a fost respins de ministrul Tudorel Toader. Procurorii din CSM au admis cererea de pensionare. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre decizia lui Augustin Lazar de a se pensiona acum?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )