Libnet.ro
UNICEF

23:30

CSM respinge cererea SIIJ de incetare a delegarii lui Kovesi la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM respinge cererea SIIJ de incetare a delegarii lui Kovesi la Parchetul General

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, astazi, ca fiind fara temei legal, solicitarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ) privind incetarea delegari lui Kovesi la Parchetul General. Procurorii atrag atentia ca doar o instanta poate dispune cenzurarea deciziilor CSM, nu procurorii SIIJ . continuă pe Ziarul Bursa

CSM respinge cererea SIIJ de incetare a delegarii Laurei Codruta Kovesi la Parchetul General

Sectia pentru procurori a CSM a respins joi, in unanimitate, o cerere depusa de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), prin care se solicita incetarea delegarii Laurei Codruta Kovesi in.

Kovesi poate ramane procuror la Parchetul General - CSM a respins cererea Sectiei de anchetare a magistratilor de incetare a delegarii acesteia

Procurorii din CSM au respins joi solicitarea depusa de Sectia de anchetare a magistratilor de incetare a delegarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror la Parchetul General. Procurorul Adina Florea de la sectia speciala ceruse, dupa plasarea lui Kovesi sub control judiciar, incetarea delegarii Laurei Kovesi in functia de procuror la Parchetul General.

Sectia pentru procurori a CSM respinge o cerere a Sectiei speciale privind-o pe Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a CSM a respins joi o cerere depusa de Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), prin care se solicita incetarea delegarii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror la Parchetul General. Decizia a fost luata in unanimitate.

Sectia pentru procurori a CSM respinge actiunea Inspectiei Judiciare contra procurorilor care instrumenteaza dosarul 10 August

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins actiunea Inspectiei Judiciare IJ) impotriva sefului Sectiei Parchetelor Militare, generalul Gheorghe Cosneanu, si a procurorului militar Codrut Mihalache, referitor la dosarul 10 August, informeaza Mediafax.

Juncker respinge cererea lui May privind o amanare scurta a Brexitului

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a respins cererea premierului britanic Theresa May privind o amanare scurta a Brexitului si a precizat ca daca acordul retragerii nu va fi aprobat in noua zile, Marea Britanie ori va parasi Uniunea Europeana fara acord, ori va avea loc o amanare de lunga durata, scrie The Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )