Libnet.ro
UNICEF

00:07

intrebarile de care fuge presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
intrebarile de care fuge presedintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta CSM fara a oferi raspunsuri la intrebari extrem de importante in contextul actual. Spre exemplu, presedintele nu a oferit nicio explicatie despre refuzul sotiei sale. continuă pe Antena3

Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii ar urma sa fie aleasa miercuri, iar la sedinta va lua parte si presedintele Klaus Iohannis.

Sedinta Consiliului Superior al Magistraturii va avea loc de la ora 12. 00, la aceasta urmand sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Premierul Dancila sustine ca presedintele Klaus Iohannis a jignit-o: A spus femeia aceasta!

Premierul Viorica Dancila a comentat luni pozitia sefului statului dupa ce Guvernul l-a reclamat la CCR. Dancila spune ca s-a simtit jignita de modul in care Klaus Iohannis a reactionat.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din functie? PSD anunta clar ca nu o va face

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Politic show: Romnii vor ntr-o proportie covrsitoare schimbarea Guvernului PSD. Cum stau Iohannis, Dragnea si Dancila la ncredere; Carmen Dan l acuza pe presedintele Klaus Iohannis de imaturitate politica; Presedintele Frantei se va adresa natiunii luni

Dan: Guvernul se afla in blocaj functional din cauza ca sunt doua portofolii care nu au titular. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara. Liderul PMP Eugen Tomac, scrisoare deschisa catre vicepremierul Italiei Matteo Salvini. Recentele modificari ale Codului Rutier italian, care interzic persoanelor ce au rezidenta in Italia de mai mult.

Consiliul Superior al Magistraturii si alege o noua conducere astazi / Presedintele Iohannis participa la sedinta

Sedinta Consiliului Superior al Magistraturii va avea loc de la ora 12. 00, la aceasta urmand sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a anuntat Administratia Prezidentiala.

UPDATE Consiliul Superior al Magistraturii si alege o noua conducere astazi / Presedintele Iohannis participa la sedinta / Candidatii pentru conducerea CSM

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege miercuri noua conducere, iar la sedinta va participa si presedintele Klaus Iohannis. Judecatoarea Lia Savonea, fost presedinte al Curtii de Apel Bucuresti, este candidatul pentru postul de presedinte al CSM, au declarat pentru HotNews surse judiciare. Pentru postul de vicepresedinte candideaza procurorul Nicolae Solomon.

KLAUS IOHANNIS: CCR sesizata privind drepturile persoanelor cu dizabilitati

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Curtii Constitutionale o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea mecanismelor prevazute de Conventia privind drepturile persoanelor cu dizabilitati.

KLAUS IOHANNIS: Legea privind reorganizarea unitatilor economice de stat, atacata la CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale, sustinand ca autoritatile administratiei publice locale, intrucat nu au personalitate juridica, nu pot exercita drepturi si obligatii proprii in cadrul raporturilor juridice rezultate din calitatea de unic actionar/asociat al societatii rezultate in urma reorganizarii unei regii autonome.

Klaus Iohannis, o noua sesizare la CCR. Presedintele continua atacul ala adresa Guvernului Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale marti, 11 decembrie a. c. , o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/2016 privind infiintarea.

Klaus Iohannis, o noua sesizare catre Curtea Constitutionala. Ce ataca presedintele

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la CCR o sesizare de neconstitutionalitate cu privire la un act normativ legat de reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )