Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea CSM, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea CSM, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutioala cu privire la modificarea legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii CSM), dupa ce, la finalul lunii iunie, Senatul, in calitate de for decizional, a respins cererea de reexaminare formulata de presedinte. continuă pe Adevărul

Forumul Judecatorilor solicita Curtii Supreme si presedintelui Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Codului Penal

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania FJR) a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie si presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legii de modificare a Codului Penal.

Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea referendumului, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca modificarile aduse de Parlament acestei legi sunt constitutionale, conform Digi24. ro.

LOVITURA pentru PSD: O lege atacata la CCR de Klaus Iohannis, neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a admis cu unanimitate de voturi obiectia de neconstitutionalitate, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a Legii privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a.

inalta Curte de Casatie si Justitie a contestat la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea de modificare a Codului penal, potrivit unui comunicat de presa al Curtii Supreme. Joi, 5 iulie 2018, judecato.

Klaus Iohannis a contestat la CCR Fondul Suveran de Investiti

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - SA, precum si.

Decizie de ULTIMA ORA a presedintelui: Klaus Iohannis a promulgat legea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind organizarea si desfasurarea referendumului, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei,.

UDMR nu vede vreun motiv serios de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

UDMR nu vede vreun motiv serios de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, a declarat la RFI senatorul Cseke Attila, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca din punctul sau de vedere suspendarea.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora! Presedintele a sesizat la CCR legea privind CSM

Presedintele Klaus Iohannisa decis sa trimita la CCR inca o lege a justitiei. Curtea Constitutionala ar urma sa se pronunte acum asupra legii de functionare a CSM. Sa nu uitam, vorbim despre aceeasi.

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea presedintelui privind legea ANCOM. Este a doua sesizare a sefului statului, prima fiind respinsa

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra legii privind Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). Este a doua sesizare a sefului statului privind acest act normativ. Prima sesizare a fost transmisa in luna ianuarie, insa CCR a stabilit ca documentul este constitutional.

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea respinge sesizarea pe legile Justitiei

Curtea Constitutionala respinge, din nou, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legile Justitiei. Este vorba de Legea 304 privind organizarea judiciara. Potrivit unor surse din CCR, sesizarea a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )