Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis, facut iar sah-mat de PSD in problema numirii noului procuror-sef DNA

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, facut iar sah-mat de PSD in problema numirii noului procuror-sef DNA

Pentru a ajunge la sefia DNA, Adina Florea trebuie sa primeasca avizul CSM, care oricum e consultativ, dar trebuie bifat ca procedura. Decizia finala o va lua Iohannis, care va trebui sa impace din nou constrangerile juridice cu exigentele propriului electorat. Legea in baza careia se va face numirea - care a diminuat consistent rolul presedintelui - e pe masa CCR si e foarte probabil sa intre in vigoare fix inainte ca Iohannis sa ia o decizie. continuă pe Adevărul

Trump, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare omologului roman, Klaus Iohannis. Surse din Administratia Prezidentiala sustin ca Trump i-a scris lui Iohannis dupa Summitul NATO de la.

Klaus Iohannis, reactie dupa ce nu a venit la consultarile de la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce nu a venit la consultarile de la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 5 septembrie a. c. , o invitatie la consultari.

Mesajul lui Klaus Iohannis, cu ocazia sarbatorii Ros Hasana: Sa transmitem noilor generatii valorile de respect, dialog si toleranta

Presedintele Klaus Iohannis a adresat duminica un mesaj Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania cu prilejul sarbatorii Ros Hasana - Anul Nou Evreiesc 2018, acesta precizand ca trebuie transmis noilor generatii valorile de respect, dialog si.

SURSE: Donald Trump i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Liderul de la Casa Alba i-ar fi transmis presedintelui Romaniei ca regreta ca.

Dezvaluire incredibila! Ce facea Klaus Iohannis in ziua in care invitase membri ai Guvernului la discutii

Surse convergente din mediul politic au dezvaluit penstru sursazilei ca presedintele Klaus Iohannis a plecat, joi, pe Litoral, dupa intalnirea ce ar fi trebuit sa aiba loc la Palatul Cotroceni, cu ministrii din.

Klaus Iohannis a aprobat cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu

Klaus Iohannis a aprobat vineri solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor in guvernul Boc, Gabriel Sandu. Acesta este acuzat de procurorii antocoruptie de trafic de.

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru nceperea urmaririi penale a fostului ministru al Comunicatiilor

Presedintele Klaus Iohannis a avizat vineri cererea de urmarire penala a fostului ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu si a trimis-o catre ministerul Justitiei. Fostul demnitar este acuzat de procurorii anticoruptie de trafic de influenta si complicitate la abuz in serviciu.

Replica Avocatului Poporului, dupa solicitarea lui Klaus Iohannis

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca va analiza cu atentie solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a formula o exceptie de neconstitutionalitate in ceea ce priveste Ordonanta de Urgenta prin.

Klaus Iohannis o acuza pe Dancila ca a creat un precedent periculos si a depasit cadrul raporturilor institutionale, refuznd dialogul

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat-o joi pe Viorica Dancila ca a ignorat invitatia la dialog pentru gasirea unei solutii privind rectificarea bugetara. in acest context, seful statului spune ca s-a creat un precedent periculos si au fost depasite anumite limite privind relatiile institutionale.

Dezvaluiri explozive despre consultarile de la Cotroceni, convocate de Klaus Iohannis. Ce s-a discutat

Klaus Iohannis nu a participat la consultarile cu Guvernul, convocate de el insusi. Eugen Teodorovici si Tudorel Toader au fost primiti doar de consilieri prezidentiali. Consilierii prezidentiali care i-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )