Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban: Senatul REFUZA de 5 luni sa se pronunte in cazul lui Tariceanu. Am sesizat CSM! Nu putem accepta acest precedent (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Senatul REFUZA de 5 luni sa se pronunte in cazul lui Tariceanu. Am sesizat CSM! Nu putem accepta acest precedent (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca CSM trebuie sa intervina in cazul amanarii Senatului de a se pronunta asupra cererii DNA de trimitere in judecata a lui Calin Popescu Tariceanu. Liderul. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre dosarul Revolutiei: De 30 de ani solicitam pedepsirea vinovatilor pentru mortii din decembrie 89 (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, in ziua trimiterii in judecata a dosarului Revolutiei, ca liberalii cer de 30 de ani acest demersde pedepsire a celor vinovatii de miile de morti din.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem accepta ca CCR sa se transforme intr-o institutie de amnistiere a lui Liviu Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca presedintele Camerei Deputatilor nu poate sa delege atributii prevazute de Constitutie catre vicepresedinti, motiv pentru care liberalii au cerut Curtii Constitutionale sa amane analiza conflictului juridic de natura constitutionala provocat de Florin Iordache in legatura cu completurile specializate de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

LUDOVIC ORBAN: Budai nu a majorat pensiile din grupa I si II de munca

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, il acuza pe ministrul Muncii, Marius Budai, ca minte atunci cand spune ca Guvernul PSD-ALDE a majorat pensiile pentru pensionarii din grupa I si II de munca, el precizand ca social-democratii nu numai ca nu le-au majorat, dar au si taiat cresterile de pensii la care aceste persoane aveau dreptul.

Ludovic Orban: Acum suntem peste PSD, undeva intre 27 si 30%. Trendul PNL este in continuare crescator

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a aratat, luni seara, ca partidul pe care il conduce a depasit PSD in sondajele privind alegerile europarlamentare, iar trendul este in continuare unul ascendent care va largi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )