Libnet.ro
UNICEF

10:15

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la CSM o cerere de pensionare

Adevărul Adevărul,
Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la CSM o cerere de pensionare

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Mandatul sau se incheie in 27 aprilie. continuă pe Adevărul

UPDATE Augustin Lazar a depus cerere de pensionare la CSM

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita iesirea la pensie. Informatia a fost confirmata de Augustin Lazar pentru HotNews. ro: Da, am depus cerere de pensionare la CSM. Mandatul se incheie pe 27.

Augustin Lazar a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Augustin Lazar.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE ACORDAREA PREMIULUI GDS PE ANUL 2018: O recunoastere a eforturilor si rezultatelor Ministerului Public

Procurorul general, Augustin Lazar, considera ca faptul ca ii este acordat premiul GDS pe anul 2018 este o recunoastere a eforturilor si rezultatelor Ministerului Public in lupta anticoruptie, in apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si in consolidarea statului de drept.

Lovitura de teatru: Augustin Lazar a depus dosarul pentru pensionare

Augustin Lazar a depus dosarul pentru a se pensiona. Informatia a fost dezvaluita miercuri, la Sinteza Zilei. O lovitura de teatru in cazul lui Augustin Lazar. Surse CSM au confirmat ca si-a depus.

Augustin Lazar confirma ca a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru AGERPRES de Augustin.

Augustin Lazar transmite premiul GDS fostilor detinuti politic si lui Iulius Filip, pe care a fost acuzat ca a refuzat sa il elibereze din Penitenciarul Aiud

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat marti ca transmite premiul primit de la Grupul pentru Dialog Social disidentului anticomunist Iulius Filip si tuturor detinutilor politic. Mutarea are loc in plin scandal generat de acuzatiile ca, in calitate de presedinte al comisiei de eliberare de la penitenciarul Aiud, functie detinuta inainte de 1989, Augustin Lazar a refuzat eliberarea conditionata a lui Iulius Filip.

Augustin Lazar: Rechizitoriul in dosarului Revolutiei va fi prezentat public in cateva zile

Procurorul general Augustin Lazar a anuntat, luni, la Timisoara, ca rechizitoriul din dosarul Revolutiei, trimis recent in judecata, ar putea fi prezentat public in cateva zile, dupa ce datele personale vor fi anonimizate.

Augustin Lazar a depus cererea de pensionare

Augustin Lazar a depus cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii. Ultimul cuvant in aceasta privinta il va avea presedintele Klaus Iohannis, informeaza Digi24. Totul in conditiile in care.

Daniel Morar renunta la premiul primit de la GDS, dupa ce Grupul l-a premiat si pe Augustin Lazar: Activitatea sa a presupus inclusiv cautionarea regimului represiv

Daniel Morar, judecator al Curtii Constitutionale, a anuntat Grupul pentru Dialog Social ca renunta la premiul ce i-a fostacordat in 2011, deoarece Grupul l-a premiat si pe procurorul general Augustin.

Daniel Morar renunta la premiul GDS: Augustin Lazar nu a fost un tortionar, insa nu este nici un inocent / Ar fi trebuit sa-si prezinte demisia

Daniel Morar, judecator constitutional, anunta, intr-o scrisoare adresata membrilor Grupului pentru Dialog Social, ca renunta la premiul GDS care i-a fost acordat in anul 2011, dupa ce organizatia non-guvernamentala i-a acordat premiul pentru 2018 procurorului general Augustin Lazar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )