Libnet.ro
UNICEF

05:15

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la CSM o cerere de pensionare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la CSM o cerere de pensionare

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Mandatul sau se incheie in 27 aprilie. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la CSM o cerere de pensionare

Procurorul general, Augustin Lazar, a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Mandatul sau se incheie in 27 aprilie.

UPDATE Augustin Lazar a depus cerere de pensionare la CSM

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii CSM) o cerere prin care solicita iesirea la pensie. Informatia a fost confirmata de Augustin Lazar pentru HotNews. ro: Da, am depus cerere de pensionare la CSM. Mandatul se incheie pe 27.

Augustin Lazar a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Augustin Lazar.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE ACORDAREA PREMIULUI GDS PE ANUL 2018: O recunoastere a eforturilor si rezultatelor Ministerului Public

Procurorul general, Augustin Lazar, considera ca faptul ca ii este acordat premiul GDS pe anul 2018 este o recunoastere a eforturilor si rezultatelor Ministerului Public in lupta anticoruptie, in apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului si in consolidarea statului de drept.

Lovitura de teatru: Augustin Lazar a depus dosarul pentru pensionare

Augustin Lazar a depus dosarul pentru a se pensiona. Informatia a fost dezvaluita miercuri, la Sinteza Zilei. O lovitura de teatru in cazul lui Augustin Lazar. Surse CSM au confirmat ca si-a depus.

CSM discuta cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si-a suplimentat ordinea de zi si va discuta joi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar. Lazar a depus cerere de.

Augustin Lazar confirma ca a depus cerere de pensionare

Procurorul general Augustin Lazar a depus la Consiliului Superior al Magistraturii o cerere prin care solicita sa iasa la pensie. Informatia a fost confirmata pentru AGERPRES de Augustin.

UPDATE Augustin Lazar se pensioneaza - cererea sa a fost admisa de Consiliul Superior al Magistraturii

Procurorul general Augustin Lazar, implicat in scandalul generat de acuzatiile ca a refuzat eliberarea disidentului Iulius Filip, se pensioneaza. Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii au admis, joi, cererea de pensionare a acestuia. Mandatul procurorului general se incheie in 27 aprilie. Augustin Lazar a candidat pentru un nou mandat, dar a fost respins de Tudorel Toader, care a incercat sa il revoce din functie inca de anul trecut. 00 Sectia de procurori a CSM a trimis cererea de pensionare a lui Augustin Lazar la Cotroceni.

Sectia pentru procurori a CSM discuta in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general, Augustin Lazar, ordinea de zi fiind suplimentata.

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Update:Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobatjoi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar Stirea initiala:Sectia pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )