Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectia pentru procurori a CSM discuta in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de Augustin Lazar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectia pentru procurori a CSM discuta in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) discuta, in sedinta de astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general, Augustin Lazar, ordinea de zi fiind suplimentata. continuă pe Ziarul Bursa

Sectia pentru procurori aproba cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, astazi, cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

CSM discuta cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii si-a suplimentat ordinea de zi si va discuta joi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar. Lazar a depus cerere de.

Sectia pentru judecatori a CSM repune pe rol cauza in care este vizata Cristina Tarcea

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, marti, repunerea pe rol a cauzei in care este vizat presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, incepand cu 27 aprilie

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, astazi, cererea de pensionare a lui Augustin Lazar, incepand cu data de 27 aprilie.

SECTIA PENTRU JUDECATORI IN MATERIE DISCIPLINARA A CSM: A fost repus pe rol dosarul cercetarii disciplinare a sefei ICCJ

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, astazi, repunerea pe rol a dosarului cercetarii disciplinare a sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, pentru suplimentarea probatoriului.

CSM a aprobat cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Update:Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobatjoi cererea de pensionare depusa de procurorul general Augustin Lazar Stirea initiala:Sectia pentru.

Procurorii CSM au admis cererea de pensionare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a admis, joi, cererea procurorului general, Augustin Lazar, de eliberare din functie prin pensionare. Mandatul de procuror general al lui Lazar expira la finele lunii aprilie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )