Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul respinge una dintre cererile lui Iohannis de reexaminare ale legilor Justitiei

Antena3 Antena3,
Senatul respinge una dintre cererile lui Iohannis de reexaminare ale legilor Justitiei

Senatul a respins, in sedinta plenului de miercuri, in calitate de Camera decizionala, reexaminarea modificarilor la Legea pentru modificarea si completarea Legii 317/2004 privind organizarea CSM, ca urmare a. continuă pe Antena3

Traficul cu tigari de contrabanda - una dintre principalele infractionalitati de la granitele tarii

Traficul cu tigari de contrabanda continua sa reprezinte una dintre principalele manifestari ale infractionalitatii la granitele tarii noastre, fenomen care are ramificatii la nivelul intregii tari, ne-au transmis reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera IGPF).

CM 2019, Handbal (m): S-au tras la sorti grupele turneului final - Franta (campioana mondiala en-titre), n grupa cu una dintre gazde

Campioana mondiala en-titre la handbal masculin, Franta, va evolua in grupa A, cu echipele Rusia, Serbia, Brazilia si Coreea, dar si cu una dintre gazdele CM2019, Germania, potrivit tragerii la sorti de luni. Romania a fost eliminata in play-off de Macedonia.

Senatul respinge o noua cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis privind Legile Justitiei

Cererea de reexaminare a modificarilor la Legea 317/2004 privind organizarea CSM solicitata de presedintele Klaus Iohannis a fost respinsa in plenul Senatului. Decizia a fost luata cu 83 de voturi pentru.

Unitatea de la noi - una dintre cele cinci mari fabrici BAT din lume

Reporter: Anul trecut, industria autohtona a tutunului s-a aliniat reglementarilor europene in domeniu. Care sunt efectele implementarii noii legislatii asupra sectorului si bugetului de stat, la mai bine de un an de la transpunerea Directivei de catre tara noastra? BAT: Transpunerea Directivei pentru Produse din Tutun este unul dintre cele mai recente exemple ale modului in care imprevizibilitatea legislativa poate afecta o afacere legitima.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )